Pluspunten
hulpvaardig
Pluspunten
Netjes geleverd volgens afspraak.
Verbeterpuntenop de site werd hetzelfde artikel ook vermeld voor een hogere prijs, vreemd!
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering!
Pluspunten
ben goed geholpen met wat ok zocht
Verbeterpuntenhet zou handig zijn als er een servicepunt dichter bij ons zou zijn wij wonen in Haarlem
Pluspunten
Een webwinkel zoals het hoort: heldere voorwaarden, overzichtelijke website, onderdelen makkelijk te vinden en te bestellen, goede prijzen, diverse betalingsmogelijkheden, snelle levering, producten goed verpakt, etc. Een aanrader!
Pluspunten
kwaliteit van geleverde producten, snelheid
Pluspunten
Vestiging dicht bij huis
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
onderdeel juist geleverd
Verbeterpuntenik kon de winkel in Gouda niet in de lijst vinden. moest het onderdeel daarom per post laten sturen, tegen extra kosten
Pluspunten
Het onderdeel waar ik naar op zoek was stond niet op de site. Mijn vraag werd snel en correct beantwoord en ik kon het juiste onderdeel met een button in de e-mail direct bestellen. De levering volgde daarna snel.
VerbeterpuntenLook en feel van de website mag wel iets professioneler.
Pluspunten
Goed bestelproces Snelle levering
VerbeterpuntenVeel voorkomende onderdelen op voorraad locaties leggen... bestellen en binnen het uur ophalen.. zou het echt top maken! Nu ook gewoon goed, maar zou het perfect maken!
Pluspunten
Het eerste onderdeel bleek defect te zijn. Ik kreeg binnen 24h na mijn telefoontje kostenloos een vervangend onderdeel.
Pluspunten
Onderdeel wat ik nodig had was op voorraad en supersnel geleverd. Top!
Pluspunten
snel, om 20.00 besteld, de volgende dag in huis
VerbeterpuntenDe veer van de koolborstels was een stuk langer dan origineel. Hierdoor was het bijna niet mogelijk om de koolborstels in de unit te krijgen. (met een beetje moeite toch gelukt)
Pluspunten
Onze droger draaide niet meer en moest dus op zoek naar een nieuwe v snaar, door simpelweg het model en merk van de droger op te geven op de makkelijk te bedienen site kreeg ik precies de v snaar die ik hebben moest. Nu twee dagen later draait de droger weer als een zonnetje, zo hebben wij zeker 100-150 euro bespaard door zelf even te knutselen. Goed gedaan en netjes op het moment geleverd zoals afgesproken.
VerbeterpuntenVoor mij een hele goede ervaring dus geen.
Pluspunten
Prima website, uitgebreid assortiment, helder ofhet onderdeel past in het juise apparaat. Zeer snelle levering
VerbeterpuntenDoor het uitgebreide assortiment een beetje onoverzichtelijke zoekfunctie.
Pluspunten
Meestal onderdelen in voorraad, dus snelle levering.
Pluspunten
Doet wat het beloofd
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.