Pluspunten
De zoekfunctie op de website werkt prima. Nabestelling werd het artikel de volgende dag geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, onderdeel past precies!
Pluspunten
Buitengewoon goed geholpen
Pluspunten
Prima.Snelle levering..Gemakkelijk item te vinden op site
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Jammer voor de monteurs, maar in veel gevallen zal ik ze niet meer nodig hebben nu onderdelen zo makkelijk verkrijgbaar zijn.
Pluspunten
deskundig en klantvriendelijk
Verbeterpuntenvoor wat ik nodig had, geen
Pluspunten
snel en vakkundig geleverd
Pluspunten
Er is gedaan wat beloofd is. Product was ook degelijk verpakt.
VerbeterpuntenOp de website zoeken op afmetingen (van glasplaten)
Bij bestelling op de website , kreeg ik 2 maal melding dat de transactie niet doorgaat en ik een ander betalingsmiddel diende te gebruiken. Het bedrag werd wel 2 x gereserveerd op de credit kaart . Verrassend dat er dan toch een leveringsbericht volgde. Spijtig dat ik dat ondertussen hetzelfde product nogmaals ergens anders besteld heb . Maar dat is nog niet aangeleverd , dus goed voor jullie !
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Vriendelijke bediening en hulpvaardig.
Pluspunten
Prettig en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Professioneel! Super goede productkennis.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
grote selectie van onderdelen en de mogelijkheid de bestelling af te halen in een winkel.
VerbeterpuntenBij het ophalen van de bestelling in de winkel bleek op de bestelling geen enkel kenmerk aanwezig. Door aan te geven wat de mogelijke afmetingen konden zijn, kon de winkelier zich herinneren dat bij hem zo iets een dag eerder was geleverd. Dit vraagt om verbetering om zoekraken te voorkomen.
Pluspunten
snelle levering. kon ook kijken op de zite of het product op onze machine paste. wel handig zo besel je altijd het goede product
Pluspunten
22.00 uur besteld, volgende dag in huis
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.