Pluspunten
Snelle levering onderdelen op voorraad.
Pluspunten
Snel en effectief
Pluspunten
Breed assortiment onderdelen. Onderdeel snel vindbaar.
Pluspunten
snelle levering goede communicatie omtrent de levertijd grote keuze in producten
Pluspunten
Ik heb geen negatieve ervaringen. Levertijd zoals beloofd en het product is meteen goed.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Accurate beschrijving onderdelen
Pluspunten
Duidelijk antwoord terug op mijn offerte aanvraag, goed advies over product en prijs. Snelle levertijd
Pluspunten
Korrekte behandeling en levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
Pluspunten
prima service, duidelijke webshop,
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vlotte levering,
Pluspunten
Pluspunten
snelle afhandeling, 's avonds direct response
Verbeterpuntenbij het opzoeken van de koolborstels meldde de site dat ze niet geschikt waren voor de machine, dit was wel zo. de helpdesk kwam met het zelfde nummer als ik had gevonden.
Pluspunten
Groot aanbod. Producten gemakkelijk te vinden. Nauwkeurige prijsaanduiding. Gemakkelijke betaalmethodes. Levering gebeurt correct.
Pluspunten
Super snel geleverd in de winkel die ik zelf kon uitkiezen.
Zorg voor een nog betere omschijving van de onderdelen. Met meer details over eigenschappen. B.v. vermogen van motor
Geen verbeterpunten alles is prima verlopen alleen de levering heeft een week geduurd maar lag aan chauffeur post nl is mijn mening, maar bon ik heb ze tenslotte dit kan gebeuren
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.