Pluspunten
Buitengewoon snellle reactie op mijn vraag over een AEG wasmachine onderdeel en daarna perfecte aflevering in the buitenland.
VerbeterpuntenGeen enkele. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Het is heel fijn dat dit bedrijf vele vestigingen heeft waar je je bestelling kunt afhalen , hoef je niet op de postbode te wachten
Pluspunten
correcte behandeling
Pluspunten
Snel en netjes verwerkt en bezorgd...
Pluspunten
Super positief. Als het aangegeven staat als op voorraad dan is dit werkelijk zo. Dit is bij firmas soms wel anders.
Pluspunten
Onderdelen zijn goedkoop en zonder extra kosten af te halen in mijn woonplaats. Perfect!
Pluspunten
they helped me in English which was really nice
Verbeterpuntenitems could be better quality
Pluspunten
Prijs/kwaliteit prima
VerbeterpuntenBetere afspraken met postorderbedrijf maken: Pakket werd niet op afgesproken dag en tijdstip afgeleverd.
Pluspunten
Er miste 1 onderdeel in de bestelling, die is die Europart gelijk opgestuurd en de volgende dag bezorgd. Top service!
Pluspunten
Nadat de eerste keer, na 3 weken wachten, mijn pakketje kwam bleek het het verkeerde te zijn. Ik heb gebeld en Monique aan de telefoon gehad en die ging het nakijken. 10 minuten later belde ze terug en zei dat ze het juiste artikel meteen verstuurd had. Dit klopte en de volgende dag had ik mijn bakplaat. Bedankt voor deze snelle service. Peter van de Wouw Moergestel
Pluspunten
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Een onderdeeltje voor een afzuigkap besteld, had er geen haast mee dus niet echt op de levertijd gelet tijdens bestellen. Op zondag begin van de avond besteld en tot mijn verrassing kreeg ik dezelfde avond nog een mailtje dat het door de postbezorger daar al was afgehaald, maandagmiddag in huis. Top!
Pluspunten
Alles netjes en op tijd ontvangen
VerbeterpuntenNvt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.