Pluspunten
Vakkundige hulp tijdens telefonisch contact. Zeer snelle levering.
Pluspunten
Betrouwbaar adres en snelle levering
Pluspunten
bestelling lag keurig klaar op de afgesproken tijd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke info op de website. Uitermate vriendelijk personeel bij telefonische info Zeer snelle levering.
Pluspunten
snel en betrouwbaar
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ok, vlugge levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Komen hun snelle levering na.
Pluspunten
Niets dan lof alles supersnel en perfect geregeld!!
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd.
Pluspunten
Veel onderdelen. Snelle levering,en op tijd. Ook zat er een beschrijving bij het te monteren onderdeel.(top) Netjes alles met de mail bevestigd.
Pluspunten
Verbeterpuntenze leveren verkeerd materiaal; het doosje dat ik aankreeg was al 3 keer geopend geweest en met plakband terug dicht gekleefd. Op zicht geen probleem hoor. Maar ook ik moet het terugsturen omdat het gewoon een verkeerd onderdeel is. NOchtans zegt hun site dat het voor mijn ijskast werkt. Niet dus. Ik had het kunnen weten, want bij de feedback op de site stond al dat het niet paste. Ik koop nooit nog iets bij dit bedrijf.
Pluspunten
Snelle levertijden helemaal tevreden.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Zelfs op zondag voor 22.00 uur besteld en de volgende dag al in huis, super.
VerbeterpuntenKan echt niets verzinnen.
Pluspunten
doet wat het moet doen. vele bijzondere onderdelen,en..veschillende prijsklassen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.