Pluspunten
Makkelijk op type van product de eronder samengevatte onderdelen uit kiezen.
VerbeterpuntenOrder opgepakt en uiteindelijke levering in ons geval winkel was 2 dagen ipv op site 1 dag.
Pluspunten
Snelle correcte service en levering
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Snel geleverd.
Pluspunten
snelle service en persoonlijke benadering
VerbeterpuntenTelefonische verbinding beter
Pluspunten
Zoeken van juiste onderdeel voor mijn wasmachine werkte prima op basis van het modelnummer. Zeer snelle levering, s'avonds besteld de volgende dag in huis, met prima tracking service!
Pluspunten
Prima onderdelen afgeleverd
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke opvolging via mail
Pluspunten
Snel geleverd. Juiste maat.
VerbeterpuntenVerzendkosten te hoog voor dit pakketje. Had makkelijk als brievenbus pakket geleverd kunnen worden.
Pluspunten
werd snel en duidelijk antwoord gegeven op mijn vragen
Verbeterpuntenomdat ik koolborstels bestelde had men mij erop kunnen wijzen dat de stiften wel degelijk afzonderlijk te bestellen zijn ipv het complete setje. dit had mij rond de 20 euro bespaard
Pluspunten
Duidelijke site. Producten snel leverbaar!
Pluspunten
Ik had het de volgende dag al.
Pluspunten
Gezocht in regio bij installatie bedrijven, nergens koppeling. Europart levert volgende dag juiste koppeling,scheelt veel tijd.
Pluspunten
zeer snelle reactie op vragen van klanten
Verbeterpuntenextra kosten op betalingen met bankcontact afschaffen
Pluspunten
Super snel product in huis, netjes mail verkeer. Zal zeker dit bedrijf nog een keer bezoeken. Top
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.