Pluspunten
Alles correct verlopen.
webwinkel omslachtig bij meerderen artikelen bestellen.
Pluspunten
Snelle levering en op afgesproken tijd!
VerbeterpuntenVaatwasmachine: wieltjes voor boven- of onderlade: type machine laten corresponderen mer typenummer op seriesticket in machine. Als dat mogelijk is .
Pluspunten
Pluspunten
perfect
Pluspunten
Pluspunten
Makkelijke bestel en betaal site, snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle en correcte beantwoording op mijn vraag per mail en levering al de volgende dag, super!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super snelle levering. Hele goede prijs. In de winkel hetzelfde produkt voor meer als dubbele van jullie prijs, dus niet gedaan. Heel blij met levering dichtbij dus geen verzendkosten. Top!
VerbeterpuntenHelemaal geen
smsje met zekere tijdsaanduiding van leveren zou handig zijn
Pluspunten
Correcte info, prijs en levering.
Pluspunten
Groot assortiment. Ik vind alles wat ik nodig heb. Groot pluspunt vind ik afleverpunt in mijn woonplaats waardoor ik voor klein goed geen bijkomende verzendkosten heb.
Pluspunten
Online het nodige onderdeel opgezocht. Via submenu's kunnen controleren of onderdeel ook voor mijn apparaat geschikt is. Perfect !!!
VerbeterpuntenKan geen verbeteringen opnoemen. Nog geen negatieve ervaring gehad
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk website
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer duidelijk overzicht van de onderdelen en hoe deze te installeren
Pluspunten
Op zondag besteld en de volgende dag (maandag) geleverd, top!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.