Pluspunten
Snel proffesioneel voor de mensen in brunssum Toppie!
VerbeterpuntenGroter worden en oplichtende monteurs de deur wijzen en lekker zelf doen!
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Duidelijke website. Met het typenummer van de vaatwasser was de juiste sproeiarm vaatwasser zo te vinden. Top!
Pluspunten
Alles van bestelling tot levering was super!
Pluspunten
Makkelijk bestellen op internet. Gratis afgeleverd in de winkel.
VerbeterpuntenOok graag een winkel in Hulst of Terneuzen.
Pluspunten
Binnen 2 dagen geleverd. Juiste onderdeel. Even google gekeken voor montage. Zo gedaan. Scheelt een nieuwe vaatwasser
VerbeterpuntenIets minder mails. Eerst overspoeld met mails. En 1 dag levering werd 2 dagen levering.
Pluspunten
Enorme voorraad Goede prijzen Duidelijke website Snelle levering Correcte levering
Pluspunten
Uitgebreid aanbod en binnen 24 uur leveren wat je hebt besteld.
Pluspunten
Supersnel, juist geprijst, volgens afspraak.
Pluspunten
Zondag besteld, maandag in huis. Topservice
Pluspunten
Supersnelle levering.
Pluspunten
Heldere site. Slim zoekprogramma/uitleg voor de typenummers. Goedkoper dan concurrent
VerbeterpuntenWebdesign van de site
Pluspunten
duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Aktie van het bedrijf optimaal
VerbeterpuntenMaar het eindtrajecr wordt bepaald door Post.nl en die vertragen de levering door nauwelijks tijd te hebben om te wachten tot de deur wordt open gemaakt en voortijdig te vertrekken en een briefje achter te later. In de toekomst zal ik gebruik maken van een vast afleveradres en het pakketje zelf afhalen. De service van Post.nl krijgt voor mij een Dekkers onvoldoende. Tilburg, 10-02-2017
Pluspunten
Zondag besteld, maandag in huis!
Pluspunten
extreem snelle levering: zondag besteld, maandag geleverd
Verbeterpuntenbij mijn stofzuigerslang zat geen dichtingsrubber, die heb ik dan maar van de oude (die al in de kliko lag) afgehaald.
Pluspunten
zeer vlugge levering onderdeel hoge drukreiniger vanmiddag besteld, morgen geleverd is waarheid (indien voorraadig)werkt perfect
Verbeterpuntenvoorlopig niet
Pluspunten
Europart maakt alle beloftes op haar site waar. Het bestelde onderdeel heb ik inderdaad de volgende dag (een zaterdag) ontvangen. Ik had uiteindelijk het onderdeel niet nodig, dus het moest retour. Ook dat verliep voorspoedig. Het geld was binnen enkele dagen terug op mijn rekening.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.