Pluspunten
Snelle levering en groot assortiment
Pluspunten
Zeer correct kwestie levering en betaling
Pluspunten
artikel snel gevonden, snel besteld en snel geleverd. Top dus!
Pluspunten
Uitgebreide web site. Ruime keus. M.b.v. type nummer onderdelen makkelijk te vinden
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Duidelijke richtlijnen ivm het product dat je zoekt.
VerbeterpuntenLeveringskosten in verhouding tot de prijs van het product.
Pluspunten
snelheid, prijs/kwaliteit, alternatieven
Pluspunten
Snelle toezending
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Namen zelf contact op na mijn bestelling. Daarna de prijs aangepast.
kan beterkoop
Pluspunten
In eerste instantie wilde ik niet bestellen omdat ik een account moest aanmaken (en daar heb ik er al genoeg van). Maar na een langere tijd weer gekeken op de website en kon ik ook bestellen zonder. Een goede vooruitgang!
VerbeterpuntenOok al lukte het mij om het juiste product te vinden voor mijn type vaatwasser, vond ik het nog lastig. Ik kan goed begrijpen dat mensen met minder geduld het misschien wel laten afweten hierdoor. Misschien is het mogelijk om dit nog verder te versimpelen. Gewoon, een tip!
Pluspunten
Eerste kennismaking naar tevredenheid en correcte snelle levering ook al ging het slechts op twee kleine lampjes in mijn geval. Keurig verpakt en levering was te volgen, kortom super.
Pluspunten
Snelle levering. Originele onderdelen aan een scherpe prijs
Pluspunten
een goede service een betrauwbaarheid
Verbeterpuntenhet is perfect so
Pluspunten
snelle servies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke communicatie.
Pluspunten
snelle levering de volgende dag al in huis, de bezorger van post nl kwam zelfs de trap op om het pakketje af te geven . super service .
Verbeterpuntenzou het niet weten
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.