Pluspunten
Mijn vraag via e-mail is netjes beantwoord ondanks dat het antwoord op de website stond. Doordat ik niet verder heb gekeken had ik het niet gezien.
Pluspunten
via de keukenzaak werd het bestellen niets maar via Europart was het snel geregeld
Pluspunten
Zeer snelle levering en continue op de hoogte van de status van je bestelling.
Pluspunten
Super goede service en snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
veel keuze
Pluspunten
Ze doen echt hun best om het onderdeel te vinden en nog goedkoop ook
VerbeterpuntenNiets top zo houden
Pluspunten
Onderdelen snel te vinden en snel in huis!
Pluspunten
Zeer snel geleverd.
Pluspunten
Kunt op serienummer van het apparaat onderdelen zoeken. Netjes verpakt en snel verzonden Laagste in prijs tov andere aanbieders. Zat 12 euro verschil in
Pluspunten
Goede berichtgeving over status levering. Levering volgens afspraak.
Pluspunten
snelheid van leveren.
Verbeterpuntenverzendkosten duur bij bestelling van een artikeltje. artikel had ook in een luchtkussen enveloppe verstuurd kunnen worden met normale frankering.
Pluspunten
Nadat ik in eerste instantie een vervangend onderdeel met een kleine beschadiging ontving volstond een enkel telefoontje om de volgende dag een volledig intact exemplaar te ontvangen. Zonder verdere rompslomp. Top!
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.