Pluspunten
Zeer snelle levering, makkelijke website
Verbeterpunten(Nog) niet kunnen vinden
Pluspunten
Alleen maar positief,via de telefoon goed geholpen
Pluspunten
Eerste bestelling, en dat ging goed.
Pluspunten
-Als ik het typenummer van het apparaat invoer, krijg ik de juiste vervangende producten te zien. - Duidelijke foto's
Pluspunten
snelle levering en je krijgt een track. and tracé code dus je mist je pakketje niet
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering informatie over de verzending word meegedeeld
Verbeterpuntengeen!!!!
Pluspunten
snelle levering zoals beloofd in nette verpakking
Pluspunten
Goede website Snelle bezorging Goede service toen PostNL het pakketje naar het verkeerde adres had gestuurd
Verbeterpunten??
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Groot aanbod, redelijk makkelijk zoeken, snelle levering.
VerbeterpuntenOns typenr stofzuiger is niet op uw site te vinden, terwijl het HEPA filter met een ander typenr perfect past.
Pluspunten
goed assortiment. fijne levertijden
Pluspunten
Dit bedrijf is van toegevoegde waarde voor iedereen die onderdelen zoekt voor zijn of haar unieke productmodel.
Pluspunten
Snelle service Duidelijke omschrijving product en makkelijk te vinden
Pluspunten
- Snelle afhandeling - Goede communicatie over de levering
Verbeterpunten- Toch iets meer communicatie over het product wat je besteld. Ik kon kiezen uit 2 items en heb de goedkoopste gekozen. Het product was net van een ander merk en dus wist ik niet zeker of het paste. Voor de volgende keer graag een geruststelling dat het product werkelijk past voor de machine waarvoor ik besteld had.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.