Pluspunten
Goede website. duidelijke classificatie producten,eenvoudig zoeken
VerbeterpuntenBij bestelling indicatie van de levertijd
Pluspunten
Overzichtelijke website eenvoudig onderdeel te bestellen.
Verbeterpuntenik zou het niet weten ben heel tevreden.
Pluspunten
Geen fouten of verbeterpunten gezien.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel onderdelen voor diverse apparatuur beschikbaar. Geen verzendkosten bij afhalen in winkel.
Pluspunten
snelle levering, ook via de bestaande winkels
Verbeterpuntenprobeer de bezorg kosten omlaag te brengen, wanneer je nl via de bestaande winkels besteld krijg je de verzendkosten niet op je rekening.
Pluspunten
Zie bovenstaand
VerbeterpuntenIk bestel iets van Bauknecht maar krijg whirlpool geleverd!! Zelfde artikel en het past maar het gaf mij een onbehagelijk gevoel toen ik op de bestel knop drukte. Ik wilde de koop in eerste instantie ongedaan maken.
Pluspunten
pas 1 keer ervaring mee gehad,dus nog niet veel over te zeggen
Verbeterpuntenhad voor 50 euro speelgoed voor onze vogel,de kwaliteit van het speelgoed is niet best. 1 keer bijten en het was kapot. dus betere kwaliteit leveren. ik zak het nooit meer kopen.
Pluspunten
zeer snel zelfs naar Belgie! S'avonds half acht besteld , s'anderdaags voormiddag geleverd .
Verbeterpuntenin het keuze menu misschien , ergens laten weten , waar men de levering kan zetten bij eventuele afwezigheid.
Pluspunten
Het niet verplicht stellen om een account aan te maken.
Pluspunten
Bestellen via de website werkt uitstekend Geleverd binnen de aangegeven periode
Pluspunten
Zaterdagavond wasmachine pomp besteld, zondag bevestiging, maandagochtend geleverd. Klasse, dat in weekend ook wordt verzonden!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website met goede zoekmogelijkheden. Makkelijk ook de afhaalpunten.
VerbeterpuntenGeen toeslag voor betalen met paypal/creditcard
Pluspunten
Veel onderdelen in huis, en de goedkoopste online.
VerbeterpuntenPrima, hou dit niveau vast.
Pluspunten
uitstekend geholpen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.