Onduidelijke informatie, heb het verkeerde stuk besteld. Terugsturen kost me meer dan onderdeel zelf Niet tevreden
Pluspunten
Aanbod
VerbeterpuntenAdverteer niet met "voor 22 uur besteld volgende dag in huis" als dat niet waar is. Bestelling werd na meer dan 24 uur pas verzonden.
Pluspunten
Pluspunten
Goede zoekfunctie Ruim assortiment
VerbeterpuntenNog betere zoekfunctie / duidelijkheid t.a.v. modellen waar een onderdeel op past. Het onderdeel dat ik bestelde voor een afzuigkap was niet gemarkeerd voor dat model. Maar visueel, en in een eerdere bestelling, is dat onderdeel wel passend gebleken. Het kan ook zijn dat ik op het verkeerde nummer zoek, maar dan zou dat verduidelijkt kunnen worden of heb ik die uitleg gemist. Het kan ook liggen dat er verschil tussen produktnummers in verschillende landen is. Dit betreft een Whirlpool / IKEA prudukt.
Pluspunten
Goede en snelle first time right levering volgens order en afspraak.
VerbeterpuntenVerpakkingsmiddelen aanpassen aan artikel grootte. Rubber dop past gemakkelijk in een envelope ipv een doos die met pakketdienst mee moet. Is mijn inziens dan goedkoper te verzenden.
Pluspunten
goed afgeleverd ,snelle levering
Verbeterpuntenwij hebben een verkeerde printplaat ontvangen
Levertijd versnellen en indien verwachte levertijd niet gehaald wordt klant informeren dat het langer duurt
Pluspunten
Prima vlotte levering
Pluspunten
Had binnen een half uur van m'n bestelling de verzendbevestiging. Top!
VerbeterpuntenKleinere verpakking voor die kleine onderdelen
Pluspunten
Erg goed en in de winkel zeer hulpvaardig
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering duidelijke website
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt. Grote sortering.
Pluspunten
makkelijk kunnen zoeken en vinden van passende onderdelen, snelle levering bij ophaalpunt (winkel) in de buurt
Pluspunten
ruime assortiment, duidelijke website
Verbeterpuntenbij artikelen voor brievenbuspost niet het hoge verzendtarief (€ 5,95) rekenen. Het maakt een kleine aankoop relatief zeer duur.
Pluspunten
Artikel supersnel geleverd. Ik heb netjes van te voren t ehoren gekregen wanneer product geleverd zou worden. Artikel voldoet aan wat ik verwacht.
VerbeterpuntenIn het verleden kon ik mijn produkt ophalen bij een onderdelen winkel in mijn eigen stad. (Leiden) Nu is dit niet meer mogelijk en komen er verzend kosten bij en dan vind ik zonde geld. Het zou fijn zijn als Leiden weer een ophaalpunt krijgt.
Pluspunten
Supersnelle levering, op zondag besteld en de volgende dag in huis!
Pluspunten
Niets anders dan positief. Enige minpunt is de bezorging door PostNL, die kunnen niet aangeven hoe laat de bezorger komt.
Pluspunten
Snelle service, zelfs op zondag voor 17.00 uur besteld de volgende ochtend al in huis! Juiste product voldoende op voorraad.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.