Pluspunten
Snelle service, zelfs op zondag voor 17.00 uur besteld de volgende ochtend al in huis! Juiste product voldoende op voorraad.
Pluspunten
Al diverse onderdelen hier vandaan besteld, soms afgehaald bij dichtstbijzijnde winkel
was afgesproken levertijd 28-12-16. maar werd 14-01-17.Volgens mij kan je zo zien wat er op voorraad is en gelijk doorgeven.krijg pas reacties als ik om levertijd vraag. kan beter?
Pluspunten
Afspraken nagekomen
Pluspunten
Netjes, snel, duidelijk.
Pluspunten
Tot op heden is mijn bestelling nog steeds noet aangekomen!!!!!!
VerbeterpuntenMijn bestelling leveren!
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Ik heb het art. op Vrijdagavond besteld, en had het op Zaterdag al binnen via Postnl. Het past perfect! Ik ben uiterst tevreden, heb hier pas voor de eerste keer iets gekocht, maar dat gaat zeer beslist vaker geburen
VerbeterpuntenGeen verbetering mogelijk. Prima!!!
Pluspunten
'S avonds besteld en de volgende dag in huis echt super
VerbeterpuntenGeeno
Pluspunten
Positief. Snelle levering, Communicatie is goed.
Pluspunten
zondag middag besteld maandag in huis. Helemaal top super s,avonds deed de vaatwasser het weer.
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten. sorry
Pluspunten
alles dik in orde.
Pluspunten
Vriendelijk en goede afhandeling
Pluspunten
Goede afhandeling en advies bij UniPart in Utrecht. Het onderdeel past perfect. De Venta LM 44plus werkt weer
VerbeterpuntenHet veld hier onder werkt niet. Eiropart bevindt zich nabij ons adres
Pluspunten
Alleen maar positieve punten
Verbeterpuntengeen
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.