Pluspunten
Uitgebreid aanbod en goede zoekfunctie zodat ik toch snel kon vinden wat ik nodig had. Goede bevestigingsmails en informatie over levering en de volgende dag in huis. Helemaal TOP!!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Savonds bestelling gedaan,smorgens om 11:00 uur was het binnen!
Pluspunten
In het weekend besteld dinsdag geleverd (stond op de website) en maandag al bezorgd!
Pluspunten
Zaterdag bestelling gedaan maandag binnen. Zelfs op zondag word er verstuurd. Echt super snel. Duidelijke website werkt goed om je dingen te kunnen vinden
VerbeterpuntenGeen ga zo door. Top
Pluspunten
snelle levering uitgebreid assortiment zeer gunstige prijs
Pluspunten
Duidelijkheid en snelheid
Pluspunten
vijf sterren voor EUROPART
Verbeterpuntenenige probleem dus als je kunt 'definiëren is dat de levering kwam met een dag te laat met GLS
Pluspunten
Goed product snelle levering
Pluspunten
tussen 17:00 en 18:00 besteld en de volgende dag al geleverd.
nvt
Pluspunten
Snelle services
Pluspunten
Zeer goede service ! Zeer goede communicatie, 100% TEVREDEN
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levertijd
Pluspunten
Vlot en vakkundig geholpen.
VerbeterpuntenNiet van toepassing.
Pluspunten
Ik heb het onderdeel rond 15:00 uur besteld en het manchet werd de volgende morgen rond 08:30 al bezorgd.
Pluspunten
VerbeterpuntenTe grote verpakking voor een klein onderdeel. De verzendkosten zijn daarom ook veel te duur!!
Pluspunten
Goede en vriendeijke klantenservice. Zij hebben een annulering snel verwerkt. De levering op locatie was binnen 24 uur geregeld. Top!
Pluspunten
Het is fijn en voelt vertrouwd als je bij het produkt extra kunt checken of het produkt bij het typenummer hoort.
VerbeterpuntenIk krijg een mail, dat het bestelde is verzonden en dat de winkel een mail stuurt als het aangekomen is. Die mail blijft uit. En als ik wil bellen met de winkel, gaat de telefoon over en vervolgens krijg ik in gesprek?? Dus een correcte communicatie? Nee...
Pluspunten
Uiterst snelle levering. Goed verpakt. Wordt omtrent de levering prima op de hoogte gehouden. Erg handig allemaal
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn nogal hoog, waardoor ik aarzelde om de bestelling door te zetten
Pluspunten
's Avonds besteld, tegen middaguur gebracht, top.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.