Pluspunten
Groot assortiment
VerbeterpuntenBeter monitoren of een bestelling in behandeling is genomen.
Pluspunten
Super snelle levering!
Pluspunten
Zeer snelle levertijd!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenneg niets aangekregen
Pluspunten
Veel onderdelen opvoorraad en goed vindbaar
VerbeterpuntenVerzendkosten buiten proportioneel tov van het te verzenden onderdeel. Had prima tegen lage verzendkosten in envelop verstuurd kunnen worden
VerbeterpuntenOnderdelen zijn behoorlijk prijzig
Pluspunten
Prettig en duidelijk en vriendelijk telefonisch contact. ik wist precies waar ik aan toe was
Pluspunten
Overzichtelijke website - Makkelijk betalen via Ideal - Snelle reactie via Email
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer correct bedrijf!
Verbeterpuntennvt
Schrijf erbij dat je de "meegestuurde"rekening goed dient te bewaren. Ik had de factuur al uit geprint, dus had ik er twee na het ontvangen van het product,
Pluspunten
Er wordt snel en correct geleverd
Pluspunten
Snel alles geregeld, 12 uur later alles thuis
Pluspunten
Overzichtelijke site. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle reactie, netjes afgeleverd
VerbeterpuntenNiet alle onderdelen geleverd ondank aanbreng van foto's
Pluspunten
Prima klantbehandeling, snelle levertijd
VerbeterpuntenWel teveel communicatie; 8 mailtjes voor 1 artikelverkoop. Artikel van tubetje 8 gram vet had gemakkelijk in klein envelopje door de brievenbus gekund, zonder € 5,95 bezorgkosten.....moest nu van Bruijnings Ingenhoeslaan Voorburg naar Beeklaan Den Haag
Pluspunten
Goede service en levertijd.
VerbeterpuntenGeen.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.