Pluspunten
Snelle levering en ook telefonisch bereikbaar waardoor een vergissing van mij gelijk gecorrigeerd kon worden.
Pluspunten
Helemaal top
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijk website, snelle afhandeling, geen gedoe
VerbeterpuntenGratis verzending
Pluspunten
Geen bull****. Juiste product binnen 2 dagen binnen
VerbeterpuntenProbeer aub de levertijd terug te brengen tot 1 dag
Pluspunten
snelle levertijd. super
Pluspunten
Wat zijn jullie snel! Heel blij mee.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Duidelijke omschrijving van het onderdeel (beter zelfs dan de oorspronkelijke leverancier - chapeau!), waardoor ik met een goed gevoel de bestelling deed.
Pluspunten
Perfect geholpen bij beschadigd product, direct nieuwe opgestuurd
VerbeterpuntenRetour sturen via een winkel duurt lang.
Pluspunten
Snelle service besteld onderdeel.
Pluspunten
snel
Verbeterpuntenbetere handleidingen
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, juiste product, goed verpakt. vereiste product was makkelijk te vinden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gewoon top
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
super meegedacht met mijn onderdelenvraag, telefonisch goed bereikbaar en verstaanbaar, snelle levering
Verbeterpuntenwebsite oogt nogal druk
Pluspunten
Supersnelle reactie op mijn klacht over een besteld produkt. De fabrikant gaf geen garantie maar Europart leverde mij ongevraagd en supersnel een nieuw artikel! Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Uitstekende service.
De gebruikte verpakkingsdoos was wel erg groot in verhouding tot de afmetingen van het artikel.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.