Pluspunten
Goede en snelle levering Goede service van de onderdelenreus in Den Haag.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Binnen 1dag geleverd...onderdeel gemonteerd...wasmachine draait weer...hoop geld bespaard.
Pluspunten
Bosch stofzuig onderdeel snel gevonden bij Europart en dan ook nog een Supersnelle levering !
Pluspunten
snelle levering ,vlug reageren op mail
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goed assortiment - lagere beoordeling door levering
VerbeterpuntenGLS levering is een RAMP. Twee dagen heeft onze bestelling terug in het magazijn gestaan en in NOG STEEDS niet geleverd. Wij hopen dat het alsnog geleverd word. DUS NIET TEVREDEN!!!
Pluspunten
Goede en snelle service
Verbeterpuntenverzendkosten verlagen
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd en meteen het juiste component.
Pluspunten
zeer vriendelijk mijn pakje was beschadigd toegekomen en zonder wachten hebben ze mij direct een ander gestuurd en hij is perfect
Pluspunten
Fijn dat de producten via een reguliere winkel te verkrijgen zijn zonder de te doen gebruikelijke verzendkosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle reactie per mail
Verbeterpuntenondanks een uitgebreide beschrijving, een volkomen verkeerd onderdeel ontvangen !!!!
Pluspunten
2 koolborstels besteld voor mijn wasmachine. Mijn type stond er niet bij, maar ik kreeg snel een reactie via mail (wel in mijn spambox!) en daarna werden snel de juiste borstels geleverd. De wasmachine doet het weer!
Pluspunten
duidelijke website, producten snel te vinden
Pluspunten
Wordt zelfs in weekend gewerkt
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.