Pluspunten
Snelheid in leveren en duidelijke website
VerbeterpuntenMogelijkheid van achteraf betalen invoeren. Nu was bij ons ook de vraag is het een betrouwbaar bedrijf.
Pluspunten
snelle levering duidelijke site, artikelen zijn goed te vinden mits het artikel nr bekend is
Verbeterpuntentoevoegen (links naar) explosie tekeningen van de apparaten waarvan de onderdelen worden aangeboden om zo de artikel nr.'s makkelijker te vinden
Pluspunten
Duidelijk en maken waar wat ze zeggen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
assortiment prijs onderdelen zoeken
Verbeterpunten:(
Pluspunten
Duidelijk. Vriendelijk. Superservice.
VerbeterpuntenStoppen met PostNL en met een andere pakketdienst samenwerken.
Pluspunten
Zeer uitgebreid assortiment, waarin het onderdeel wat ik nodig had makkelijk te vinden was. Daarnaast kende ik het bedrijf ook van de fysieke winkels, dus dan weet je meteen dat het in orde is en dat je met gerust hart kan bestellen. De bestelling was ook zo snel geleverd, in die tijd had ik de fysieke winkel niet kunnen bezoeken.
Pluspunten
binnen een uur antwoord op mijn vraag en snelle levering van mijn onderdelen
Pluspunten
Snelle kevering, correcte afhandeling.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website.
Pluspunten
zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Goede en directe informatie over de bestelling per mail.Snelle en correcte levering.Tijdig bericht dat bestelling klaar ligt in de winkel omdat ik hiervoor heb gekozen.Al met al een goede keuze geweest om bij Europart te kopen.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
snelle levering en goede info op website
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer groot assortiment
Pluspunten
snelle levering, alles correct verlopen zeer tevreden dat ik de juiste onderdelen gemakkelijk kon vinden op de site
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.