Nadat ik kenbaar had gemaakt dat op het product wat ik had besteld het tuitje niet goed was (te kort) en aangegeven had dat ik mijn 'oude' tuitje niet over kon zetten omdat deze gescheurd is (en dat is de reden waarom ik een geheel nw apparaat aan moest schaffen) kreeg ik alleen een mailtje terug met daarin vermeld (wat ik niet gezien heb) dat het oude tuitje overgezet moet worden op het nwe apparaat. (dit zou vermeld zijn op de site??) Geen mailtje of service, zo van meneer Voeten wij begrijpen dat u dit niet gelezen hebt en wij zullen zsm een nieuw tuitje voor u bijbestellen zodat u het bestelde apparaat kunt gaan gebruiken. Wij noemen dat een Hork.
Pluspunten
Heldere site en snelle levering
Pluspunten
veel keuze uit producten, duidelijke bevestigingsmail en snelle levering.
Pluspunten
via de website kon ik het gewenste onderdeel vinden
Pluspunten
Zaterdag besteld. Maandag ochtend in huis.
Pluspunten
Pluspunten
Artikel snel te vinden
VerbeterpuntenAfgeleverd via Post NLwat onzorgvuldig.
Pluspunten
totaal geen klachten goede site vlot kunnen vinden van je onderdeel zeer snelle levering zaterdagavond besteld maandag in huis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
aankoop volgens voorbeeld corect, snel geleverd, MVG Benny
Pluspunten
Super snel en netjes
Pluspunten
Snelle levering en heel veel producten
Pluspunten
Snelle levering !
Pluspunten
Heldere website Ongelooflijke snelle levertijd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Komen afspraaken na.
VerbeterpuntenVerwarring bij retour maar voledige teruggave geld.
Pluspunten
Duidelijke website
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.