Helemaal top

Was wat onzeker over hetgene wat ik wou bestellen uiteindelijk maar de vraag uitgezet bij de klantenservice en die heeft me verwezen naar het juiste product dus helemaal happy!

Supersnelle service!

Een onderdeel voor een airco van 16 jaar oud, alleen gevonden bij "Onderdeel.nl" machtig! Binnen de 24 u bovendien geleverd in Vlaanderen-België! Een voorbeeld voor velen! Proficiat ! Ik beveel jullie firma zeker aan! H.B. uit Brugge.

Goede opvolging

Iets langer moeten wachten op het eerste bestelde wiel van de robotstofzuiger, maar het tweede wiel was er al na één week, werd goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Nog steeds niets ontvangen. Slechte service dus

Op donderdag onderdeel besteld. Zou worden geleverd op vrijdag tussen 10 en 15 uur. Niet gebeurd. Volgens nieuw bericht levering maandag tussen 10 en 15 uur. Nog niets ontvangen. Volgens track en trace is het pakket vertraagd. Wanneer het geleverd wordt is niet duidelijk.

Snelle levering en stukke goedkoper!

Overzichtelijke site..produkten zijn goed te vinden en snelle levertijd

Snelle en correcte levering

Duidelijke website

Supersnel geleverd en correct!!!

Zeer snelle levering!! Duidelijke omschrijving van artikel.

Supersnelle levering

Fijn

makkelijke service

makkelijk bestellen. vlotte levering.

De volgende dag al in huis, geweldig!

Laat in de middag besteld en de volgende dag in huis, ik dacht dat ik een paar dagen zonder zou zitten dus superblij!

Prima advies

Heb mijn klacht omschreven en heb het juiste onderdeel ontvangen. Combi magnetron oven is weer oke.

Goede informatie, gemakkelijk te vinden en snel geleverd

Sluiting van de wasmachine was defect en moest vervangen. Het onderdeelnummer was niet helemaal hetzelfde als het onderdeel dat ze op voorraad hadden. Leek er wel heel erg op. Na een snelle check of het in te bouwen is in mijn wasmachine, het onderdeel besteld. En de volgende dag het onderdeel al kunnen inbouwen. Prima service, geen poespas, 2 dagen sneller en ook nog eens 20 euro goedkoper dan de concurrentie op internet. Kom hier graag terug.

Transparantie

Van website tot bestellen en track & trace zeer helder. Alleen de verpakking kon wat kleiner. Meer licht vervoerd als produkt. Ook ode aan bezorgers. Top

Zeer snelle service

Zeer duidelijke zoekmachine. Mijn serienummer stond niet in de lijst maar hij koppelde het aan het perfecte onderdeel van een ander merk.

Snelle en accuraat

Benodigde artikel voor de vaatwasmachine was de volgende dag al bezorgd. Complimenten! Prima service

Makkelijk bestellen en snelle levering

Het gezochte onderdeel was makkelijk te vinden op de site. Bestellen ging vlot, en levering was 16 uur later al

Mijn bestelling is snel afgehandeld en met zorg afgeleverd. Ik ben super tevreden met de service.

Goede en snelle levering.

Uiterst tevreden met een goede en snelle levering. Product ook vindbaar op de site.

Het lek gedicht!

Onze Krups Dolce Gusto "Oblo" lekte al geruime tijd water uit de tank. Van alles geprobeerd tot en met teflon tape om de uitloop opening. De lekkage bleek uiteindelijk veroorzaakt te worden door een te ruime en hard geworden afdichtring. Deze wordt helaas niet los verkocht, maar alleen met nylon koppelstuk. Na montage loopt het water weer waar het wezen moet. Jammer weer dat de kosten voor het verzenden hoger zijn dan die van het onderdeel zelf.

snel geleverd de bestelling.

Nette levering van wat we bestelde

Tevreden, met een maar. Ik heb de handgreep besteld en 2 schuifstukjes, 4.23.29.34-0 7426362. Ik had deze samen met de greep nodig. Helaas stond nergens vermeld dat dit in het set van de handgreep zat. Dus achteraf dubbel besteld.

Perfecte levering

Ben heel tevreden over levertijd en aflevering.

net bedrijf en snel

Ik had wat Atag onderdelen besteld, kwam er even later achter dat ik twee dingen verkeerd had besteld, wilden dit ongedaan maken. Maar het was al verzonden. Dus ze zijn supersnel, in mijn geval had het wel iets trager gemogen. Maar ik kan het verkeerden nog inleveren in Uden. Dus dat gaan we maar doen.

Betrouwbaar

Onderdelen voor een al wat oudere Bosch inbouw koel-/vrieskast besteld. De onderdelenpagina voor het type Bosch was makkelijk te vinden en de beschikbare onderdelen waren duidelijk en netjes gerangschikt. Geen gedoe, netjes op voorraad en makkelijk te bestellen. Ik werd keurig per email op de hoogte gehouden en de onderdelen kwamen zoals beloofd de volgende dag binnen. Wat mij betreft bestel ik de volgende keer weer bij Onderdelen.nl en zoek ik niet verder.

nice services

snel een betrouwbaar