Lange levertijd, wel goede communicatie

De levering van het bestelde artikel duurde erg lang, maar ik werd er wel goed over geïnformeerd. Jammer van de hoge verzendkosten.

Niet langer zoeken ga naar onderdelen.nl

Bij bestellen kon ik zien of mijn artikel op voorraad was en binnen 24 uur was er geleverd. Logistiek perfect. Uitstekende service. Ben zelf DC manager geweest en hier word ik heel blij van

Uitstekend op alle vlakken.

Bijzonder ruim assortiment. Snelle levering. Gebruiksvriendelijke website.

Snel goede uitleg als je iets vraagt en snelle levering

Goed contact, goede informatie

Snelle reactie op mijn mails.

prima op tijd

aandrijfriem volgens specificatie

Snelle service, goede helpdesk

Paar onderdelen besteld, een onderdeel kan pas later geleverd worden. Adequate afhandeling en komt afspraak voor deellevering meteen na. Prima service!

prima.

Super snel en goed geleverd

Bestelling werdt supersnel geleverd. ook het bestellen zelf gaat heel makkelijk.

Correct en op tijd

Makkelijk te bestellen Overzichtelijk

De dopjes waren weg en heb deze besteld maat goed en het ziet er weer als nieuw uit.

Snelle levering maar… verkeerde maat

Besteld: een blauw stofzuigerfilter Samsung stofzuiger. Had 14 cm doorsnee moeten zijn. Was een paar cm kleiner Maar misschien heb IK de fout gemaakt. Dus leg ik niet de schuld direct bij u. Ik moet nog eens bestellen

Topleverancier

Bestelling: afdichtingsring voor gaskraan kookplaat Atag Gas-op-glas Snel gevonden op de overzichtelijke website Bestelling vlot afgerond en betaald met Ideal. De ringen waren helaas niet op voorraad, maar alsnog binnen 3 weken geleverd in backorder. Perfecte communicatie via e-mail. Netjes verpakt, en levering met track-trace. Chapeau voor dit bedrijf

Levert wat besteld is en flexibel in aflevering.

Gewoon bestellen. Gewoon op voorraad. Gewoon aflevering. In het gewone zit het bijzondere.

Goede kwaliteit en uitstekende service

De bestelling ging vlot. Goede overzichtelijk website. Snelle service.

Precies op tijd geleverd en prima verpakt

Keurig geleverd, goed verpakt en het onderdeel past perfect.

Mijn bestelling werd eerder bezorgd dan dat het initieel stond op de site, dus dat is meer dan prima. Het werd ook netjes verpakt. Ik had zo'n airfryer mandje besteld en die kwam heel aan ondanks het “gegooi” van de koeriers. Top.

Echt top!!! Snelle levering!!

Heel blij , bestelling kunnen vinden bij jullie! En nog heel snel geleverd!

Correct

Zeer snelle levering

Wat een super snelle levering

Super snelle reactie. In het weekend besteld en verstuurd.

Snel en soepel bestellen

Volgende dag alles ontvangen

Avonds mijn bakplaat voor de oven besteld De andere dag al in huis Geweldig zo snel !

Supersnel!

Besteld op zondag en maandag al geleverd. Sterk!! Ook originele onderdelen. Mijn defecte Karcher was meteen hersteld. Veel dank.

Supersnelle levering

Hele snelle levering. Zondag besteld, maandag geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen.

Uitermate tevreden.

Goed geholpen.