Mooie duidelijke site en snelle levering.

Was opzoek naar onderdelen voor mijn koffiemachine, deze vond ik op deze site tegen een mooie prijs,

Snelle en correcte manier van werken

Had nog niet eerder wat besteld maar kan het aanbevelen. Correcte en snelle levering van mijn bestelde product

Snelle levering goed product

Goede en overzichtelijke site, hele snelle levering en product is van zeer goede kwaliteit.

Snel en goed aanrader !

Op vrijdagavond nieuwe deurrubber besteld en op maandagmorgen 12 uur werd het al bezorgd! S middag konden we de vaatwasser alweer gebruiken. Top service

snel, goed en goedkoop

Manchet voor een miele wasmachine besteld en gekozen voor de goedkope vervanger uitstekende pasvorm en voor zover ik het kan beoordelen de zelfde kwaliteit.

Snel en goed geregeld

Binnen 24 uur het gevraagde binnen zonder problemen

goede ervaring

Ik had schade aan een vriesvakbak en de lamp van de afzuigkap doet het niet. De vriesvakbak is geplaatst en de lamp moet ik nog plaatsen. Ik neem aan dat dit niet al te veel moeite kost. merk Wirlpool

Top snel geleverd.

Prima onderdeel en super snel geleverd. Ga zo door!

Bij het opgeven van het kapotte onderdeel kreeg ik een snelle reactie en levering.

Handig en makkelijk

Ideaal om een onderdeel dat kapot is te bestellen. Snel geleverd

Duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op de site. Zeer duidelijk. Normale prijs en een snelle levering, waarbij je goed op de hoogte gehouden wordt dmv mail

goed en snel

makkelijk op te zoeken wat je nodig hebt, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status en kreeg de bestelling snel in huis, bijzonder goed verpakt. Goede ervaring

Snel, en makkelijk

Ik kon mijn onderdeel snel en makkelijk vinden en het was ook nog eens de goedkoopste

Snelle levering, fijne site!

Goede duidelijke info bij de onderdelen zo dat je niet snel het verkeerde besteld. Snelle levering.

Overzichtelijk, kon het artikel snel vinden het was goed ingepakt en snel afgeleverd

gewoon goed

gewoon goed

Goede communicatie naar klant. Degelijke verpakking. We zijn blij met de nieuwe kan.

Goede service tegen een scherpe prijs!

Zeer goede keuze voor onderdelen. Hebben veel in voorraad. Duidelijk scherpere prijzen dan "conculega's". Complex onderdeel voor een Bauknecht koffiemachine uit voorraad leverbaar.

Vandaag besteld = morgen in huis !

Onderdelen voor de stofzuiger en scheerapparaat besteld. Netjes verpakt en snel in huis. Hiervoor elders een huismerk scheerkop gekocht die gewoon je haren eruit rukt...gelukkig nu weer een fijne originele scheerkop hier kunnen aanschaffen. Daar wordt ik blij van ! Bedankt mensen en tot de volgende keer.

Telefonisch zeer goed en vriendelijk geholpen, shop hier zeker weer!!

Na een doorverwijzing op deze site terecht gekomen. Via een telefonisch gesprek het onderdeel gevonden en besteld. Het gasfornuis kan nu weer jaren mee!

Goed product.

Goed product.

moeilijk uit te leggen wat ik nodig had. super geholpen en perfect product ontvangen.

was moeilijk uit te leggen wat ik nodig had voor product. Super geholpen en snel geleverd.

Zoeken, kiezen, betalen, klaar!

Ik wilde wat extra accessoires hebben voor mijn, niet complete, stofzuiger, die ik had overgenomen van een kennis. Browsen op internet kwam Onderdelen.nl mij voor als een goede, overzichtelijke website en vond daar al snel mijn gewenste spullen. In het winkelmandje en gegevens invullen, bestellen, betalen en klaar. Laten bezorgen bij afhaalpunt en mijn stofzuiger is weer compleet. :-)

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE