Snel en correct

Onderdeel werd zeer snel geleverd . Goede kwaliteit mijn Karcher hoge drukreiniger werkt als nieuw . In geval ik andere onderdelen nodig heb ga ik zeker bij deze firma bestellen . Een aanrader zal deze firma aanbevelen bij vrienden .

Perfect!

Onderdeel gemakkelijk te bestellen, snel geleverd!

Snel opgestuurd en onderdeel is precies zoals omschreven.

gewenst product, goede communicatie en verzending

gewenst product, goede communicatie en verzending

Goede afhandeling

Top behandeling en snelle levering

Snel, goed en bestelling zoals verwacht

Zeer snel geholpen

Ik had nog niet lang geleden onderdelen besteld voor mijn Venta LW45 namelijk de aandrijving en de koppeling, helaas heeft de koppeling het begeven na 6 maanden. Ik heb gevraagd of dit normaal was en wat de reden kon zijn. Ze hebben mij verwezen naar VENTA zelf in Nederland. De importeur belde mij op en vroeg of de aandrijving ook vervangen, was. Dit heb ik bevestigd en hij vertelde mij dat dit normaal 3 en soms 7 jaar kan werken zonder iets te vervangen, dus afwachten nu.

Geen problemen gehad

Product precies zoals beschreven, moest alleen de sproeier arm en de nog overzetten maar dat verliep zonder problemen

Snelle levering tegen scherpe prijs

Ik had onderdelen besteld via de site. Deze werden keurig de volgende dag geleverd, Oaks geadverteerd, tegen een scherpe prijs. Heel fijn als afspraken worden nagekomen. Aanrader

Echt super service !!!!

Zeer snelle levering en topkwaliteit!!!!

Uitstekend geregeld

Goede duidelijke site Eenvoudig bestellen en goed op de hoogte gehouden tijdens verzendprocedure

Lekker snel en zonder poespas

Onderdeel makkelijk gevonden, besteld en hoppa, in de bus. DHL slaagde erin om zogenaamd mijn adres niet te vinden (bezorger had geen zin om uit zijn busje te komen, zoals wel vaker), Onderdelen.nl stuurde het zonder gedoe meteen nog een keer op en toen met post.nl Klasse!

het perfecte onderdeel

Ik kon op de website eenvoudig het juiste onderdeel vinden, en er was ook geen twijfel dat dit het correcte onderdeel was (type nummers van de apparaten waar het voor is bedoeld staan er bij) duidelijke foto's zodat ik zeker wist dat ik dit onderdeel moest hebben.

Snelle levering, volgens afspraak. Een beschrijving hoe zwenkwiel aan stofzuiger te vevestigen was handig geweest.

Website was de enige die mij precies kon bevestigen dat het onderdeel paste op mijn apparaat.

Ik heb 5 tal websites gevonden die een gelijkend product aanbieden. Doch was ik niet zeker of het op mijn toestel zou passen. Er waren website met AI chat-bots maar deze konden mij na uren dezelfde info te geven, konden zij mij nog niet helpen. Ik vond die zo frustrerend!!! De website onderdelen.nl was duidelijk en eenvoudig. Ik gaf mijn serienummer in en pats ik kreeg de melding dat het op mijn toestel paste. Dit was wat ik nodig had en ik heb gewoon bij hen besteld. De prijzen waren zelfs iets goedkoper dan hun concurrent. Een niet te vergeten puntje is de snelheid dat mijn bestelling aankwam. Ik ben een klant van Amazon Prime en hun verzending is snel maar van Onderdelen.nl was die dag zelfs sneller.:) Ik zou in de toekomst zeker en vast nog bij hen shoppen. Bedankt onderdelen.nl voor een gebruiksvriendelijke website te maken. Het is dankzij hun website dat ik mijn keuze had gemaakt. Als het goed is, mag het gezegd worden en neen ik ben niet gesponsord, :) Ik ben gewoon super content dat ik eindelijk en snel een oplossing heb gevonden voor mijn probleem.

Erg snelle levering, perfect materiaal.

Koolborstels voor een Bosch wasmachine besteld. Door de info op de pagina gemakkelijke keuze kunnen maken en de juiste borstels ontvangen. Zeer snelle levering van één dag, waardoor de machine weer snel aan de slag kon :)

snelle levering, maar het artikel past niet

Ik had een aantal dopjes besteld voor de pannendragers van mijn Pelgrim PK454 gaskookplaat. Op de website zagen de dopjes er hetzelfde uit als wat ik had. Na levering bleken ze echter een stuk kleiner te zijn, waardoor ze niet geheel om de stalen dragers passen. Daardoor voldoen ze niet.

Helemaal tevreden

Mijn koffiemachine lekte aan alle kanten. Met dit onderdeel werkt hij weer als vanouds. Snel geleverd en precies het goede item.

Prima te woord gestaan.

Keurig geholpen om het juiste onderdeel te bestellen wat voor mij niet duidelijk was. Prima ga zo door. Gr Marc

Prima service. Goede telefonische begeleiding

Goede begeleiding mbt artikelselectie en de uiteindelijke gekozen onderdelen. Tevens een snelle levering.

Vandaag besteld, morgen in huis !

Vlot en correct

Ik bestelde hulpstuk voor dyson stofzuigercen waterreservoir voor stoomstrijkijzer. Beiden werken prima, goed verpakt n zeer vlugge service, volgende dag in huis. TOP

Ideale site: onderdelen.nl

Eenvoudige site en onderdelen makkelijk te vinden. Koelkast van de caravan snel kunnen repareren. Binnen een dag waren de onderdelen in huis. Top!

Supper snelle levering

Na constatering dat verwarmings dat verwarmingselement van onze wasmachine defect was dit besteld. Binnen 1 dag geleverd, direct gemonteerd en het vrouwtje kon tevreden aan de slag.

Super snelle service en verzenden

Ik wist niet gied welke flessen houder in de koelkast moest hebben gigantische zoekactie, maar bij onderdelen.nl was het erg simpel typenummer staat er allemaal bijgevoegd dus was een fluitje van een cent.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE