Goed, Veilig, en Netjes.

fijne shop, goed verpakt, originele onderdelen, super.

Redelijk duidelijke website en snelle service

De nozzles voor de hogedrukspuit waren keurig verpakt en de volgende dag geleverd. Het zoeken op de website was iets lastiger, want via zoeken kon ik ze niet gevonden krijgen. Het type hogedrukreiniger C115.3 staat wel in de beschrijving dus daar maar op vertrouwd en inderdaad dat bleek te kloppen. Gelukkig maar, want heb een hekel aan terugsturen

Toppie

Stofzuiger onderdeel past perfect.Snelle levering.

Het proces was goed en snel en het stuk is veilig aangekomen, bedankt

Snelle service!

Bij onderdelen.nl vonden wij gemakkelijk de juiste onderdelen om te vervangen voor onze Bosch keukenmachine en ook nog eens tegen een voordeligere prijs dan bij andere aanbieders. Vandaag besteld, volgende dag geleverd werd niet alleen beloofd, maar ook nagekomen!

Prima webshop en snel geleverd

De gril mode van mijn combimagnetron was ermee gestopt. Na kort te hebben gekeken wat het was heb ik twee nieuwe elementen besteld. Het bestellen was erg makkelijk, gewoon het type nummer van de combimagnetron als zoek term en de lijst met beschikbare parts komt naar voren. Twee elementen in het mandje en betaald. Vrijwel direct terugkoppeling gehad dat het voorbereidt wordt. Zodra de verzending klaar is krijg je keurig een tracking nummer en daarna updates. Over de verpakking kan ik geen negative zaken bedenken. De elementen zijn fragiel, maar ze zijn apart in bubblewrap ingepakt en dan ook nog eens met erg hard karton ook apart ingepakt. Uitstekend gedaan! Even monteren en alles werkt weer zoals het hoort. Met een kleine investering kan ik hopelijk weer jaren gebruik maken ipv compleet vervangen. Beter voor het millieu, en beter voor mijn portomonee

Snelle levering keurig verpakt

Ik kon goed vinden welke glazen plaat geschikt is voor de combimagnetron die ik heb. En de bestelling en levering is goed en snel geregeld.

Ik had een glasplaat besteld voor de magnetron en is gelijk de volgende dag (zoals beloofd op de site) geleverd! Goede service, komen na wat ze beloven!

Goed en vlot

Zeer vlotte levering van 2 prachtige originele onderdelen voor onze oven van 15 jaar oud.

zeer goed

Uitstekend goed geholpen na telefonisch contact over het onderdeel. Snel geleverd en goed verpakt. Thanks

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Aangenaam verrast dat een niet alledaags onderdeel voor onze Novy inductie kookplaat op voorraad was en binnen een dag geleverd werd.

Snel bezorgd

Netjes en snel bezorgd

Lange zoektocht en bij onderdelen.nl gevonden

k Heb een terrasborstel van kaercher en centrale sproeier in de as was stuk....overal gezocht maar alleen onderdelen.nl levert dit soort spullen; geweldig...snel geleverd en t werkt perfect.

Snel geleverd maar niet de juiste maat

Mika plaatjes voor onze magnetron besteld. Werden snel geleverd echter niet de goede maat. Ik had wel het juiste oven merk en type geselecteerd. Zelf de gaatjes maar anders geboord en heb nu te grote plaatjes in de oven.

Onderdeel wordt geadverteerd als origineel onderdeel maar dit is het niet!

Het onderdeel wat wij voor onze wasmachine hebben besteld stond geadverteerd als origineel fabrieks (OEM) onderdeel van de wasmachine in kwestie. Na ontvangst van het onderdeel bleek het onderdeel van mindere kwaliteit en de pasvorm is ook anders dan origineel. Dit terwijl wij voor de duurdere (zogenaamde originele onderdeel) optie zijn gegaan.

Super vlug

Heel vlugge levering. Precies zoals staat geschreven. En ook het juiste onderdeel.

Prima geholpen en supersnel geleverd, top

Goed en snel

Prettig

prima, geen klachten

Alles ging goed, dus wat moet ik hier nu nog zeggen, helemaal niks.

prima service

goede website en snelle levering, uitstekende webshop

Super service

Aanslagkogel besteld voor Dewalt slagschroefmachine. Dag erna geleverd in plastic zakje waar geen kogel inzat. Direct gebeld en toen ik medewerker sprak kreeg ik gelijk excuses voor het ongemak en heeft hij direct een nieuwe opgestuurd. Dag erna had ik hem alweer binnen. Nogmaals bedankt Wat zo mooi is dat de schuld niet geprobeerd wordt bij klant neer te leggen…wat tegenwoordig snel gebeurd bij andere leveranciers.

Snelle levering van het juiste product voor een goeie prijs!

We hadden een nieuwe cuphouder voor ons koffiezetapparaat nodig. Onze online zoektocht leidde als snel naar onderdelen.nl. Wij zijn erg blij met jullie site!

Absolut serieus

Zie boven

perfecte levering, zoals afgesproken.

item was exact wat ik nodig had, binnen de afgesproken termijn geleverd . Top

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE