De juiste onderdelen, snel bezorgd.

Simpel besteld. Optijd geleverd.

Geweldige manier van bestellen

Makkelijk zoeken en bestellen

snel en correct

Makkelijk dingen te vinden op de website. Enorm snel geleverd. Service top!

de bestelde product werd keurig en snel geleverd.

Toppie

Snelle levering, en duidelijke website !

Snelle levering voor onderdeel van 30 jaar oude afzuigkap

Verlichting kapot van mijn afzuigkap, nadere inspectie bleek dat de behuizing van de TL lamp aan het afbrokkelen was. Online gezocht en gevonden onderdeel besteld, na een week levertijd nieuwe behuizing gemonteerd. Zeer tevreden.

dit is geen sevice meer, dit is toveren!

Op een late zondagmiddag brak een flessenrek uit de deur van mijn koel/vriescombinatie, Dankzij onderdelen.nl werd op maandagmorgen een nieuw rek bezorgd. KLASSE!!

Zeer professioneel geholpen door z.g.explosion view tekening te sturen waardoor ik het juiste onderdeel kon zien en er geen vergissing mogelijk was.

Snelle levering en prijs is goed

Zeer makkelijk te vinden en te bestellen. Veilig te betalen.

Perfecte levering

Even moeten wachten gezien bepaalde producten niet in voorraad waren. Ben toch tevreden over de kwaliteit van de ontvangen producten.

Perfekte professionele top service !

geleverd slecht werkend onderdeel ;o( werd prompt vervangen :o)

Super snel

Jaren met een diepvrieslade die gebroken was gesukkeld. Bij onderdelen.nl kon ik met de juiste informatie een nieuw frontje voor de lade bestellen. Het pas prima en ik ben blij dat de lade weer als nieuw is.

Best site for shopping

Easy way to find everything what you need

Snelle levering voor een goede prijs

Voor mijn wasdroger was ik op zoek naar opstartcondensatoren. Deze waren bij onderdelen.nl te koop voor een goede prijs, met een snelle levertijd.

Mille merci à toute l'equipe

Au prochain achat Bravo Salutations et amitiés Antoine & Jeanine Carnevale

Snelle levering en goede website

Snel geleverd en een goede website om het artikel te vinden

Super snelle service! Helemaal tevreden!

Betrouwbare site om onderdelen te bestellen. Snelle service. Ik kan niet anders zeggen als, aanrader!!!

Snel en goed

Snelle levering, en goede service.

prima service !!

Goed geholpen.

Werkt uitstekend

Snelle levering, omschrijving is kloppend Producten zijn perfect

Gemakkelijk en zeer snel.

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Bestelling wordt snel afgehandeld, maar vooral snel geleverd.

Erg slecht!

Als iets niet op voorraad is meld je dit en geef je mij de optie om er van af te zien. Er wordt gewoon een ander merk opgestuurd. Niet acceptabel.

Gewoon een prima zaak

Jullie waren zeer snel ( minuut later of zo) in t beantwoorden van mijn vraag. De andere dag het deurtje al in huis

Prima service!

Besteld, en supersnel geregeld. Zending zat keurig verpakt

Het kan dus wel!!!

De vorige reserve onderdelen voor mijn AEG warmtepomp droger bij AEG direct besteld. Dagen op moeten wachten......Onderdelen.nl gisteren om 16:00 (vrijdag) besteld vandaag om 12 uur bezorgd (zaterdag) Ook telefonisch advies was perfect geen uren wachten geen betaal nummer ik weet waar ik voortaan bestel!!!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE