Snel en goed geleverd

Totaal geen problemen ondervonden. Van het bestellen tot leveren als keurig netjes verlopen. Heb geen klachten dus weet niet hoe hun klantenservice is.

Snelle levering en topkwaliteit!

Aandrijfriem voor Whrilpool condensdroger besteld en het past perfect!

Snel gevonden doir goede webshop en super snel geleverd.

Alles ging snel en ben super tevreden. Ik geef een 10

Heel erg tevreden

Snelle service.

Geweldige service!

Blij met de snelle levering, de dag na bestellen, van het deksel van de mengkom van mijn Kenwood keukenmachine. Helaas bleek deze ook stuk te zijn. Even gebeld en de volgende dag werd er al een nieuw deksel bezorgd. Mijn complimenten!

Makkelijke website, supersnel verzonden

Op zondag de wasmachine stuk, de deurslot, zondag besteld op maandag draaide de wasmachine weer, superfijn!!

Goed en snel geleverd

De levering is goed gegaan, snel en alles klopte.

Alles zeer goed

Ben meer dan tevreden over onderdelen .nl heb op vrijdagavond iets besteld kreeg even later een Email uw onderdeel wordt verzonden zaterdagmiddag al geleverd met DHL helemaal top heb ik weer iets nodig weet ik waar ik wezen moe geweldig wat een services

Snel ,vriendelijk en goed geholpen,snelle levering,alles klopt en past

Ik heb gebeld omdat ik twijfelde welk onderdeel ik moest bestellen,qua type,ben vriendelijk en snel geholpen!, De andere dag had ik mijn onderdeel in huis! Bedankt

Super snelle service

Snel bezorgd netjes verpakt Ga zeker vaker daar iets bestellen als ik een onderdeel nodig heb

Het onderdeel wat ik zocht

Het onderdeel is origineel en past precies. Snelle afhandeling van order met tracking.

Zeer klantvriendelijk, snelle levering, zeer goed geholpen

Geholpen door Ben, zeer vriendelijke behulpzame man. Ben had me geholpen met een onderdeel te bestellen. Een uur later kom ik er achter dat het toch iets anders moet. Krijg ik Ben weer aan de lijn die nog even dit telefoontje opnam voor hij klaar was met werken. Totaal geen haast bij Ben en me weer netje geholpen, gelijk de bestelling geannuleerd, en twee dagen later geld al retour. Ben heeft me weer goed geholpen en de volgende dag, zaterdag, de onderdelen rond 10 uur al in huis. En eigenlijk was bellen onnodig want toen ik later nog even goed door de website heenging was die zeer duidelijk welk onderdeel geschikt is voor mijn machine. En ondanks dat wordt je ook nog vriendelijk en behulpzaam te woord staan. In een woord, perfect. Dank je wel Ben.

Snelle levering van onderdelen nespresso.

Snelle levering van de juiste nespresso onderdelen

Snel contact met een medewerker, die meteen wist wat ik bedoelde.

Bij telefonisch contact werd ik keurig te woord gestaan. Het product werd snel en goed verpakt geleverd. Ik ben prima geholpen!

Snelle levering en prettig geprijsd

Stofzuigfilters zijn snel geleverd en dat voor een leuk prijsje.

Aan het eind van de dag besteld, de volgende dag al in huis super levering.

zeer snelle levering

zeer snel geleverd en tevens de juiste onderdelen. super tevreden

Snel en goede service

Het product werd snel geleverd. Helaas bleek het product tijdens in het verzend proces beschadigde geraakt te zijn. Na 1 telefoontje werd dezelfde dag nog een nieuwe groente lade opgestuurd. Volgende dag al in huis.

Supersnel geleverd. Boven verwachting

Avond ervoor om 21.30u bestelt, volgende dag 15.30u binnen. Zelfs de klant was verrast en zei letterlijk; "nu al?". Zeer tevreden en geen overdreven. Hoge prijs, en duidelijkheid omtrent het passen of horen bij het apparaat, waar anderen nogal schimmig doen om zo hun duurdere element te verkopen, wat vaak 3x zo duur is. Super service.

Snelle en correcte levering.

Doe al jaren zaken met ook voorganger Europarts tot tevredenheid. De bezorging ging niet zo goed met Postnl. Ik gaf op het zelf af te willen halen maar het pakket werd desondanks toch thuis geleverd. Verder alles o.k.

echt het gat in de markt!,

Handig ik ga hier vaker gebruik van maken

Zeer tevreden: heldere communicatie en snelle levering.

Op zondag besteld, op woensdag binnen. Bleek beschadigd helaas. Ik heb foto's gemaakt en meteen gemaild en op dezelfde dag kreeg ik al bericht dat het onderdeel opnieuw onderweg was! Goede en snelle service!

Snel geleverd en goed

Ruime keuze,snelle levering past perfect

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE