Uitmuntend

Zondag bestelt maandag bezorgd. Perfect dus.

Zeeeeeer snelle levering

Een verassing hoe snel ik de bestelling binnen gekregen heb

Past precies

goed en correct

onderdeel werkt perfect en levering is top

Hele snelle correcte levering

Snelle en vlotte service

Duidelijke onderdelenlijst per toestel Snelle en vlotte service en levering Zaterdag besteld, maandag al in huis.

Snelle service en telefonisch top geholpen met keuze van product

Prima bedrijf

vrijdagavond onderdeel besteld, zaterdag al in huis en reparatie kunnen uitvoeren. Ideaal. Website biedt goede ondersteuning bij het vinden van het juiste onderdeel.

Zeer fijne ervaring met de service

Ik heb telefonisch contact gehad waarbij de medewerker mij zijn goed en fijn geholpen heeft bij mijn crisis situatie. Door omstandigheden was het bestekbakje kapot gegaan in mijn vaatwasser. Nadat ik het bestelnummer had gekregen van het juiste onderdeel, kon ik op de site de bestelling afmaken. Geheel onverwacht was het onderdeel de volgende dag al in mijn bezit. Dus top, ook omdat de betreffende medewerker zei dat wanneer het niet lukte om het via de site te bestellen, ik terug kon bellen en dat zij mij dan zouden helpen, dit waarschijnlijk omdat ik gehandicapt ben.

Vlug en voordelig.

Mijn bestelling was vlug afgehandeld, Ik had het de dag na de bestelling in huis. De kwaliteit was goed en de prijs stelling zeer redelijk.

Supersnelle levering toppie

Er was een klepje van de koelkast kapotgegaan. Het onderdeel had ik om een uur of 19 uur besteld, de volgende dag al geleverd.

Uitstekende service

Telefonisch contact met een medewerker, zeer vriendelijk en behulpzaam. De levering is correct uitgevoerd

Goede hulp bij zoeken naar juiste product, helaas wel zelf verzendkosten betalen bij retour

Pluspunt: Goede hulp van de klantenservice bij zoeke naar het juiste product. Minpunt: Om retour te sturen moet je zelf de verzendkosten voor retour sturen betalen. Ze leveren geen retouretiket aan.

Goed, maar kon beter.

De voorwaarden over terugsturen zijn niet duidelijk. Ik moest het zelf betalen, maar ik had het anders begrepen. Anders, snel levering, en snel terugbetalen bij retourneren.

Simpel bestelling

Super snel service

goed leesbare website, bestelt makkelijk en snel in huis!

Goed leesbare website, makkelijk te bestellen en snel in huis!

Goed en snel.

Snel geleverd en prima materiaal.

Super snel en netjes geleverd

Hier ga ik vaker bestellen, zeer tevreden.

Top geregeld

Prefect geregeld

Product snel gevonden en geleverd.

Montage was nog wel een dingetje maar uiteindelijk gelukt

Whirlpool rubber van glansmiddelunit

Helaas was de juiste maat niet meer verkrijgbaar i.v.m. verouderd type vaatwasser. Deze (iets grotere) voldoet ook goed. Dus toch gehouden.

Goed product, kon bestelling perfect volgen, alles verliep zoals meegedeeld.Vriendelijke besteller.Voor herhaling vatbaar.

Het was een zeer slechte ervaring.

Het was een zeer slechte ervaring.De bestelling werd niet verzonden en ik wist niet wanneer mijn bestelling zou aankomen.

Het was een alternatieve scharnier maar het werkt goed zoals het hoort. Beschrijving handleiding ook prima. Telefonisch contact perfect.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE