Supersnel

Op zondagmiddag besteld en op maandagavond hing het nieuwe rekje in mijn koelkast. Goed en veilig verpakt.

Snelle en correcte levering !

Om 16u30 besteld, de volgende morgen geleverd.

Het onderdelenwinkeltje in mijn woonplaats gaat er jammer genoeg mee stoppen en kon mij niet meer helpen aan de halogeenlampjes die ik onder de bovenkeukenkast zo ongeveer 1 x per maand moet vervangen. Zij hebben mij het emailadres van onderdelen.nl gegeven en daar heb ik ze kunnen bestellen en had ze de volgende dag al in huis. Echt heel fijn.

Eens maar nooit meer

Snel heid prima. Maar 12 euro kwijt zijn aan verzendkosten voor niets,vind ik zeer slecht. We hebben zeer goed gekeken naar de foto van de koolstoffilter en hebben daarop besteld. Thuisbezorgd bleek de filter niet te passen. En zagen we, dat de foto duidelijk van een ander filter was.

zeer goed

Vandaag laat besteld en toch de volgende dag in huis. En dat in een drukke maand

goed bedrijf

Correct en snel het juiste geleverd

Goed product en was er supersnel.

Goed gedaan jochie

Kreeg precies op tijd wat ik wilde hebben. Als het kan de mogelijkheid bieden achteraf te betalen.

Alles prima verlopen

Gewoon super

Woensdagavond besteld donderdagmiddag in huis. Klasse geregeld. Volgende keer weer hier bestellen.

Supersnelle levering en prima kwaliteit

Ik was op zoek naar snijmessen voor mijn Wahl tondeuse en kwam terecht op de webwinkel van Onderdelen.nl . De bestelling plaatste ik op dinsdagavond om 22u15 en verwachtte de levering op zijn vroegst de donderdag daarop. Nee Hoor! De volgende dag werd de bestelling keurig bezorgd. Helemaal TOP. Mijn haar zit weer keurig en dat tegen een betaalbare prijs!

De levering was heel snel

Snelle verzending, prima!

Het vervangen van het onderdeel gaf wat problemen, omdat de elektrische bekabeling korter was dan die van het te vervangen object.

Onderdelen zonder garantie? Vermijd dit bedrijf

Ik kocht nieuwe onderdelen op basis van de aanbeveling van de website, ze werkten 6 maanden en nu zijn ze kapot. Toen ik om vervanging belde, vertelden ze me dat ik de “kleine lettertjes” niet had gelezen, zodat ze geen garantie dekken voor de gloednieuwe onderdelen die ik heb gekocht. De maximale snelheid van onze wasmachine is 1400 tpm!

Afgeleverd op een foutief adres.

Ordernr. : 3538172 Paket werd geleverd op een verkeerd adres. Kievit 44 in plaats van op het correcte Kievitheide 44. Hierdoor enkele dagen later zelf moeten gaan ophalen op foutief adres. Onderdeel is wel ok.

Zeer snelle levering, goede prijs, lage verzendkosten voor België. Product komt 100% overeen met de foto's en de beschrijving op de website

Alles oke en zeer snel geleverd toppie

Toppie

Prima en heel snelle levering.

goede webshop, goede service,goede prijzen

op zondag schakelaar besteld ,was op maandag bij mij binnen

Snelle duidelijke offerte Snelle levering.

Very fast service and simple to return in case of problems

My order was delivered very quickly. Unfortunately, it turned out that the ordered replacement part was not the correct one for my shaver. I requested a return, sent back the part and received the refund without any hassle.

perfect

snel en goed

meteen goede manchet geleverd ,ondanks mijn sumiere aanwijzingen.

zeer goede hulp via de chat

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE