Onderdelen zonder garantie? Vermijd dit bedrijf

Ik kocht nieuwe onderdelen op basis van de aanbeveling van de website, ze werkten 6 maanden en nu zijn ze kapot. Toen ik om vervanging belde, vertelden ze me dat ik de "kleine lettertjes" niet had gelezen, zodat ze geen garantie dekken voor de gloednieuwe onderdelen die ik heb gekocht.

Onderdelen zonder garantie? Vermijd dit bedrijf

Snelle en correcte levering

Bestel al lang diverse delen bij EUROPART en nu dus bij Onderdelen. Loopt steeds prima zonder problemen en correct

Snelle en correcte levering

Snelle service, duidelijke uitleg in de webshop! Later op de dag besteld, volgende dag in huis! Top service

Juiste onderdeel en snel!

snel en goed verpakt bezorgd

De juiste Melitta Signature de Luxe koffiekan snel en goed verpakt bezorgd. Binnen, zoals beloofd, 24 uur.

snel en goed verpakt bezorgd

Vlotte en goede levering koop zeker vaker bij jullie

Snel, makkelijk en scherp geprijsd

Had een nieuw onderdeel nodig voor mijn koffieapparaat. Onderdeel snel gevonden op deze site. Naast de gebruiksvriendelijke site en scherpe prijs was de levering de volgende dag ook supersnel. Kortom, dik tevreden over deze service.

Snel, makkelijk en scherp geprijsd

Petite brosse motorisée de rechange part number 947480-01

Service, emballage,expédition rapide et pièce de qualité car d'origine et tout cela pour un prix hors concurrence, que demander de plus .MERCI

Supersnel!!

EINDELIJK stuk gevonden vooro mijn combi mixer en alles wat men in een keuken wil doen. Zeer tevreden.

Snel en het juiste onderdeel ontvangen. Onderdeel wel ontzettend duur maar duidelijk te zien op website.

Goede informatie verstrekt

Snelle en goede communicatie. Geven snel aan dat levering langer kan duren. Pluspunt is ook dat de levering ineen keer wordt gedaan bij bestelling mw\eerdere artikelen.

super top

snel en zeer correct.