Rubber past goed

Erg goed! snel geleverd!

Aan te raden!

Super service

Ik ben zeer tevreden van mijn online aankoop en service dat ik gekregen heb. Snelle levering en correcte informatie. Ik heb zinder probleem de juiste artikel kunnen vinden en snel kunnen bestellen. Bedankt!

Een bedrijf met een top service

Onderdelen.nl heeft altijd geweldige produkten en levert daarnaast een top service qua ondersteuning. Ga zo door zou ik zeggen!

Snelle levering handgreep Liebherr vriezer

Met telefonisch hulp goed geholpen

Onderdeel nodig van koel/vrieskast (front van vrieslade). Uitstekend geholpen met het bepalen van het juiste onderdeel, zeer vlot geleverd. Prima service dus.

Super snelle levering

onderdelen voor m'n koelkast nodig, type koelkast ingevuld en had snel een reactie welke artikelen ik nodig had. besteld en deze werden gelijk geleverd. Top!

duidelijke site, snelle levering

duidelijk en snel!

Snelle en correcte levering

Tevreden over de snelle en correcte levering

goede uitleg van de klantenservice.

Mijn eerste ervaring is zeer goed te noemen. bij navraag werd mij het goed uitgelegd dat het artikel ook voor mijn saeco geschikt was. het werd snel geleverd en het was perfect voor mijn apparaat. de volgende keer kijk ik eerst als ik een onderdeel nodig heb op onderdelen.nl.

Goed geholpen en snel

Als men belt altijd vriendelijk en goede uitleg .Ga zovoort

Goed product en snelle levering

Zie bovenstaand

Erg positief

Even zoeken op internet, gevonden en makkelijk te bestellen. Levering binnen enkele dagen. Super. Handgreep zit al op de ovendeur.

Snelle levering; accessoire past perfect!

f

Prima levering en snelle bezorging

De bestelde onderdelen goed verpakt en de levering was al de volgende dag. Uitstekend!

Super snelle levering en makkelijk te vinden

Prima!!

Goed vindbaar op de site en snel geleverd

Vandaag besteld, morgen geleverd. Perfect.

Zeer positief.

Top !

Het juiste artikel kunnen kiezen op een overzichtelijke website . Zeer snel geleverd .

Perfect geregeld en snelle levering

Heb onderdeel besteld en werd snel geleverd prijs/kwaliteit perfect.

Goede omschrijving op de website en product.

Aanrader !

Grote keuze aan onderdelen die je nergens anders vindt; gemakkelijke gebruik van de site; vlotte levering.

Alles perfect kunnen vinden

Dankzij de prima zoekfunctie, met per product de mogelijkheid om op typenummer van de stofzuiger te kunnen controleren of het onderdeel echt wel geschikt is, heb ik alle onderdelen voor mijn stofzuiger kunnen vinden. De verzendkosten zijn wel wat hoog, maar verzending is snel en de aflevering door PostNL is goed.

Snelle afhandeling

overzichtelijke website en productenlijst, afhandeling stipt volgens aangegeven

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE