Lekker vlot en precies het goede onderdeel

Speld in de hooiberg, toch snel gevonden. Vlot en goed verpakt verzonden.

Goede telefonische hulp

Ikea vriezerdeurtje was kapot. Via Ikea lastig zoeken, dus chat gebruikt. Kreeg een doorverwijzing en kwam uiteindelijk hier terecht. Het was lastig om serienummer van whirlpool te vinden, dus gebeld, prima geholpen en deurtje al snel in huis. Alleen nog even een korte instructie op de site zou fijn zijn (of kijk ik verkeerd) want net iets anders dan oorspronkelijke deurtje.

Super internetwinkel

Super, voor aankoop inlichtingen gevraagd, binnen het uur antwoord gekregen, bestelling geplaatst omstreeks 16.00u en de volgende dag om 13.00 aan onze voordeur. Echt een aanrader. Gr Andre

Onderdeel makkelijk te vinden en snel geleverd.

Het onderdeel wat ik nodig had was snel gevonden. De prijs was goed in vergelijking met anderen. De volgende dag geleverd met handleiding. Was snel gemonteerd en klaar.

snel en correcte levering

Duidelijke website. Kon het onderdeel snel vinden.

Aanrader!!

Duidelijke website met veel handige tips. Snelle verzending. Goed product. Absolute aanrader

Goede prijs en zeer snelle levering

Goede prijs en zeer snelle levering.

Makkelijk zoeken, snel besteld en geleverd

Betrouwbare leverancier

Snelle, correcte reactie en vlotte levering

Snel, correct antwoord op vraag en vlotte levering. TOP!

Vlotte service en correct

Als zeer goed ervaren

Service

Snelle levering en correct

Bestellen, betalen en daar komt de bestelling eraan . Super !

Goede service !

Bestelling verliep erg goed en super snel geleverd

Zeer snelle levering.

Omschrijving van het artikel met de nodige info, heeft een snelle keuze van het artikel mogelijk gemaakt.

Snelle levering accurate omschrijving

Snel geleverd, duidelijke website, marktconforme prijzen. Verzendkosten zijn wel iets aan de hoge kant.

Snelle levering van het juiste onderdeel en dan ook nog voor een nette prijs!

goede service en snelle levering

hier wordt aan de klant gedacht

Besteld en een dag later het maalwerk binnen gehad. miste alleen een gebruiksaanwijzing. Wel gelukt met aansluiten hoor

levering dramatisch

online staat op voorraad aflevering bij een winkel gebeurt alleen als de winkel ook een bestelling plaatst dus twaalf dagen moeten wachten op de levering product was goed

ik ben goed geholpen,zelf had ik al kennis vergaard,duidelijk nette offerte,gelukkig met hulp

dat ik indesit zelf niet over kon krijgen vond ik onder elke verwachting.. ik kwam bij jullie terecht ,wat niet wegneemt dat de kosten meteen met 20% steeg.. uiteinedlijk doel wel bereikt door durk doch proffesionele hulp.. duidelijke offerte en goed nakomen afspraak.. dus pluim voordat.. jammer dat whirlpool bauknecht indessit etc.. zo slecht is in communicatie ..dienstverlening voor particulieren is echt benede alle peil. over europart,, thanks..

Snelle correcte levering

Tegen goede prijs snel geleverd

Super snelle levering!

Onderdeel besteld voor de wasmachine. Lastig om zonder werkende wasmachine te zitten. Maar de volgende dag was het onderdeel al in huis. Erg blij mee!

Supper snel geleverd

perfect afgewerkt

producten hadden mankement. gebeld en werd meteen opgelost , top service

Zeer goede service en uitleg

Zeer goede uitleg en snelle verzending

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE