Yurii Honcharuk

Alles gut!!!

Snel en vakkindig

Goede onderdeel, snel geleverd

Ik zocht en vond de juiste terugslagklep voor mijn afzuigkap. Goede omschrijving op de site, snelle verzending, goed ontvangen, geen koude wind meer in de keuken.... Super fijn, betrouwbare site

Dmv foto bijvoegen werd meteen het juiste onderdeel herkend, wat vervolgens binnen een werkdag werd bezorgd!

Zeer snelle en correcte aflecering

Vlotte en goede verzorging van bestelling.

Prima afgehandeld.

Gewoon goed

Besteld, en ontvangen zoals gewenst. Prima!

snelle servise

makkelijk te bestellen

Ik kan het iedereen aanraden om hier je vraag neer te leggen wanneer je onderdelen zoekt. Wij waren opzoek naar onderdelen van de keuken in ons nieuwe huis, oude keuken, prima op wat onderdelen na. Nergens te vinden, maar de vraag hier neergelegd met sticker van de apparatuur en binnen een paar uur een offerte gekregen voor de desbetreffende onderdelen. S morgens besteld en de andere dag was het al binnen! Wij slaan de site op bij onze favorieten.

Stofzuiger onderdeel besteld, de volgende dag al in huis .... dus zeer tevreden

Is supersnel verlopen ,ook de bezorging.

Is suersnel verlopen ,ook de bezorging van dhl

Vlug goed en volgens afspraak geleverd

helemaal oké

juiste artikel snel ontvangen

Supersnel en goed

In 2015 ook dit onderdeel besteld en ook toen al perfect

Snel geleverd in de winkel in Weesp. Mijn dochter heeft het opgehaald en is netjes geholpen.

Handig apparaat

Het zuigpistool was snel bezorgd

Top communicatie en super snelle levering

Onderdeel werd perfect omschreven en na bestelling werd ik precies op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Op zondag besteld en maandag in huis, dat was écht top en ik kon mijn vriezer dus direct repareren.

Snel & accuraat. Verzendkosten relatief wel aan de hoge kant.

Duidelijk website, goed keuzemenu voor de onderdelen, en snelle levering

Komen belofte na..

Snel geleverd en onderdeel past perfect!

Super assortiment en snelle levering

Steeds meer dewalt onderdelen in u webwinkel. Dit is super want via dewalt vaak 3- 4 weken levertijd. Graag meer onderdelen van dewalt in uw assortiment

Prima service met orginele onderdelen

Na bestelling van orgineel onderdeel van Liebherr de volgende dag in huis.

Betrouwbaar.

Prima afhandeling van mijn bestelling,minpuntje is de te hoge leverings kosten op een bestelling van 11 euro 6 euro extra kosten.

Snel geleverd en van goede kwaliteit

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE