Supersnel

Duidelijk en correcte service

Tevrden klant!

Prima geregeld

Gewoon goed

Onderdeel nodig. Het was op voorraad en de volgende dag bezorgd.

Product zoals beschreven, snel geleverd.

Ik heb 2 veren besteld voor de deur van mijn siemens vaatwasser. De veren waren snel geleverd. De veren gemonteerd en klaar.

Zeer goed geregeld

Benodigde onderdeel vlot geleverd

Snelle levering van het bestelde onderdeel. Duidelijke site, onderdeel snel kunnen vinden

ook bij retourzending wordt een snel afgewerkt en gecrediteerd!

mijn foute bestelling werd snel en zonder vragen afgewerkt en gecrediteerd.

werd goed geinformeerd over uitblijven zending, buiten schuld van Europarts.

Duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering.

Artikel makkelijk kunnen vinden en bestellen. Volgende dag al in huis.

Prima service en alles geleverd.

zie boven

Groot assortiment producten

Keuze gemaakt, en snel geleverd.

Goed en snel

Houder stofzuigerzak snel gevonden Goedeprijs Duidelijke pagina Is echt de orginele houder Volgende dag bezorgd

Het bestelde product zorgvuldig verpakt en op tijd afgeleverd

Beste Voor de 1ste keer dat wij via Europart een bestelling plaatsten. Onze ervaring: Juiste en duidelijke informatie rondom het product en een vlotte zakelijke correspondentie. Meer kan de klant zich niet wensen, toch? We gaan zeker vaker gebruik maken van de diensten van Europart. Met vriendelijke groeten

Makkelijke site, duidelijke info, snel geleverd.

Opzoeking voor onderdelen is makkelijk, typenummer ingeven en klaar. Je kan na een onderdeel geselecteerd te hebben nog eens extra controleren of het het juiste is aan de hand van het artikelnummer van het apparaat. Motor voor dampkap besteld volgende dag geleverd in België. Motor was origineel van whirlpool en paste en werkte perfect. Dit heeft mij een nieuwe dampkap bespaard.

Alles prima

De bezorging op tijd, bestelling en materiaal prima

Topsite

Van bestellen tot leveren, top

Goede site, snelle levering, aanbevolen

Mijn 11 jaar oude wasdroogcombinatie Indesit IWDC6145EU 80625140000 hield er mee op, de motor draaide niet meer. De motor die er in zit is Nidec SOLE Type 20584.453 Na grondig zoeken bij Europart een setje koolborstels besteld 0.01.47.34-1 Volgens de site passen deze niet, misschien heb ik een aparte machine - motor combinatie. In ieder geval staat hij nu weer vrolijk te draaien terwijl ik dit intyp :-)

goede ervaring

Schakelaar van afzuigkap kapot. Type kap doorgegeven met foto, nieuwe schakelaar vlot geleverd. Snel ontvangen ook. Alles prima, met dank.

Eenvoudig en goed

Artikel gezocht en gevonden, besteld en snel geleverd. Gewoon goed.

Efficient, snel en kwalitatief.

Goede informatie, makkelijk in alle duizenden mogelijkheden toch het juiste onderdeel te vinden

Vriezer seal

Top product snel en precies passend

Snel de juiste onderdelen geleverd

Lagers voor mijn Siemens wasmachine besteld en de volgende dag geleverd. Was wel een behoorlijke klus om te vervangen, maar de machine draait weer

Zeer goed werkend firma

Bestelling geplaatst en 2 dagen nadien geleverd