Ik heb geen klachten over de levering. De verwachte leverdatum werd waargemaakt.

Prima product

Prima product en snelle levering!

Snel en makkelijk!

Mijn product kon ik snel en eenvoudig vinden op het internet. De verzending ging ook snel!

Goed bedrijf met een groot assortiment.

Een aantal malen heb ik artikelen nodig gehad die ik moeilijk ergens anders kon krijgen. Je kan het zo gek niet bedenken of Europart heeft het wel. Ik ben blij dat ik jaren geleden dit bedrijf heb weten te vinden.

Origineel onderdeel

Jullie hadden wel wat bij collega's niet meer verkrijgbaar was en ook nog voor een nette prijs en binnen 1 dag bezorgd. Daarom 5 sterren.

Besteld en snel geleverd !

Met een paar "kliks" een onderdeel besteld en na 1 dag netjes thuis geleverd!

Was aan het zoeken naar nieuwe scheerkoppen, gevonden, en idd vandaag besteld = morgen in huis, ideaal en een gladde kin ;-)

Goed bedrijf.

Duidelijke site, snel geleverd.

prima service en snelle levering!

prima bedrijf met groot assortiment

nog steeds geen levering

Nog steeds geen levering....

Snel besteld en snel geleverd

Uitstekende ervaring met Europart. Heb filters voor de afzuigkap besteld en had ze de volgende dag al thuis. Supersnel.

Prima!!

Zeer snel gereageerd op mijn email en vervolgens de volgende dag al mijn bestelling gekregen. Prima.

Snelle levering!!

Benodigde onderdeel voor een wasdroger snel gevonden op de website van Europart, tijdens bestelling goed op de hoogte gehouden via track en trace, en volgende dag in huis. Perfect!

Super snel

Onderdeel voor mn koelkast nodig welke we de volgende dag al in huis hadden. TOP!!

ring is goe, maar verzenden zeer duur

een ring van €6.45 had ook in een enveloppe gekund, ipv een doos, dan waren de kosten voor post.nl hooguit € 2, ipv € 6.50

Ik kreeg een bericht dat de lading tussen 10-14 uur zou aankomen. Ik heb werk te doen en moest tot dat uur wachten. Ze brachten de lading de volgende dag.

Super om bij europart te kunnen bestellen

De verzending van het gevraagde artikel is ok ,maar de levering is wat tegen gevallen ,het ging vrijdag geleverd worden ,uiteindelijk heb ik het maandag in een post nl punt moeten ophalen

Makkelijk zoeken, snel gevonden en snel grkeverd

Dat Europart het gewenste onderdeel voorradig heeft

Ik ben zeer tevreden, makkelijk te bestellen en keurig afgeleverd. Werd tot boven aan de trap afgegeven.

Geweldig geholpen.

Ik had voor onze Bosch wasmachine 2 koolborstels besteld. Mijn dochter en schoonzoon wilden de borstels wel vervangen. Bleek dat het het verkeerde type borstel was. Onze wasmachine bleek 2 verschillende motoren te hebben. Dit was niet te zien op de Bosch website. Toen ik belde met Europart wist ze gelijk wat het probleem was. RMA gekregen voor de verkeerde borstels en gelijk de goede besteld. Nooit meer naar een ander voor borstels is mij nu wel duidelijk.

oké

tof

Snel !!!

Snelle, vlotte service

Snelle levering van onderdelen

Het verwarmingselement van mijn Whirlpool oven was stuk. Via Europart snel en eenvoudig het vervangende onderdeel kunnen vinden voor mijn type oven. In de avond voor 22:00 besteld en netjes de volgende morgen al bezorgd. Goed verpakt, prima service!

TOP

Eerste keer een bestelling gedaan, en alles was tip top in orde. Duidelijke website, levering volgens de verwachting, product ij helemaal goed.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE