Handgreep van diepvriesvak gebroken. Gezocht op de site van Europart en gevonden wat ik moest hebben. Direct besteld en de volgende dag in huis. Meteen de greep vervangen en diepvriesvak sluit weer perfect.

Niks negatiefs te vermelden

De site is erg gebruiksvriendelijk. Ik moest een onderdeel hebben voor mn wasmachine en heb gewoon mn type wasmachine ingevuld en kreeg toen gelijk een lijst met onderdelen die specifiek voor mijn wasmachine zijn. Het was de volgende dag al binnen en met behulp van het filmpje op de site van europart heb ik helemaal zelf de handgreep van de wasmachine vervangen (ik ben een vrouw en zeker geen monteur ;) Nu gaat het deurtje weer open en kan ik weer wassen, scheelt me zeker €80!

Perfecte levering van originele onderdelen

Kunststof houders van Liebherr koelkast waren defect door overbelasting en /of leeftijd. Ik zocht op Liebherr koelkast en het nummer dat stond op die oude houders. In een paar minuten had ik Europart als leverancier met de vervangende houders in het assortiment. Binnen een dag thuis geleverd via de post. Kan niet beter!

Alles perfect verlopen .

Bij deze een aanrader !! Opzoekwerk voor het juiste onderdeel , merendeels geholpen door Europart . Dan besteld en de volgende dag reeds het correcte onderdeel geleverd aan een correcte prijs . Geen problemen gehad met opzoeken , bestellen en levering . Prima service . En ondertussen is mijn koffiemachine terug aan het pruttelen , santé ! Dank u

Thermostaat werkt

Thermostaat werkt, maar denk dat dit meer een bedrijf is voor professionals, niet voor leken zoals ik. Moest nog een extra gang maken naar bouwmatkt voor amp stekkertjes, en de vraag "hebben jullie instructie video" werd beantwoord met "er zal vast iets te vinden zijn op internet". Dat laatste bleek waar, was een video van een concurrent die dus wel die service verleent een ook uitlegde hoe de bijgeleverde amp stekkertjes moeten worden aangesloten....

Super snelle levering

Snel geleverd , waardoor het apparaat de volgende dag weer gebruikt kan worden.

Antiquiteiten

Zelfs voor mijn "antieke" stofzuiger hebben ze nog zakken. Hoe tof is dat? Een sterretje eraf voor de hoogte van de bezorgkosten.

Zeer goed product en een snelle levering

Snelle levering, duidelijke website, padre perfect

Website overzichtelijk en snelle levering.

snelle en goede levring

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Ik kon op de website snel vinden wat ik zocht en heb het artikel ook snel ontvangen.

Goed verzorgd

Goed geleverd en snel

Zeer snelle en correcte afhandeling

Ik had een onderdeel voor mijn broodmachine besteld. De volgende dag was het al bij mij thuis. Echt wel een zeer snelle en correcte service.

Wel veel mailverkeer, maar da's tegenwoordig normaal ;-)

Snelle levering en goede service

Mijn bestellimg was snel geleverd. Ik kon makkelijk de juiste onderdelen vinden op de website. De product kwaliteit was goed.

Goede producten

Goede en originele merk producten. Snelle levering. Artikelen goed ingepakt.

Goed!

Product is goed.

Snelle levering, prima prijs

Product voldoet enigzins aan verwachting

Ik heb een reishoesje besteld, totaal 32 euro inc. Verzend kosten. Bij het bestellen had er wel een melding mogen komen dat er ook nog een adpter nodig is. Dus uit eindelijk heb ik geen adapter. De adpter kost dan ook nog eens 25 euro, duur reishoesje vind ik. Verder snel bezorgd, en duidelijke communicatie.

Het was een fluitje van een cent om deze aan te sluiten prima uitleg

duidelijk en snel

besteld fout besteld . retour gestuurd andere dag al bericht ontvangen en binnen enkele dagen geld terug.

Goed geholpen

Snel en correct geleverd.

De stukken passen perfect en snel geleverd!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE