Overzichtelijke website met veel artikelen op voorraad

onze tefal mixer is inzijn nopjes met de nieuwe (metalen) mixerstaaf

het was wel lastig om op de europart website uit te zoeken wat de juiste mixerstaaf voor onze tefal mixer zou zijn, omdat het typenummer van onze mixer niet in jullie lijst voorkwam. Maar afgaande op de plaatjes op de website is het toch gelukt de juiste keus te maken.

Wat ik besteld heb, heb ik ook gekregen!

Via Van de Hazel keukens uit Lelystad heb ik de link gekregen waar ik de nw. scharnieren kon bestellen. Ik heb ze besteld en binnen een paar dagen werd deze bezorgd via DHL. Mijn dank daarvoor en inmiddels is de koelkast gerepareerd.

Ook naar Portugal

Onze Senseo ging stuk in Portugal, deze zijn hier echter niet te koop. Dus onderdeel besteld bij Europart en laten verzenden. Kost ff wat, maar je moet toch wat! Donderdags besteld en de woensdag er na in huis.

duidelijke website

mijn onderdeel kon ik snel vinden via de website, snelle service, goede prijs

Snel en correct

Snel en correct

Snelle levering van onderdelen

Onderdelen koffiemachine besteld. Snel geleverd tegen redelijke prijs. Goede communicatie over de levering.

simpel ,duidelijk en snel

Europart doet wat ze zeggen

Geweldige service

Een onderdeel ging kapot van mijn oude koelkast onderdeel gevonden bij Europart en de volgende dag in huis. Geweldig

Fijne site

Afdruiprek is van stevige kwaliteit ,beetje jammer dat het uitlek tuitje er snel vanaf valt Verder prima in gebruik

Prima site, uitstekende keuze,goede prijs

Mits je weet wat je zoekt en liefst het EAN nummer kent, makkelijk te bestellen en snel geleverd

vlot en juist

Vlot antwoord op mijn vraag tot onderdeel en met prijs erbij. vlotte levering

de juiste onderdelen tegen een redelijke prijs keurig op tijd , volgens afspraak, geleverd

Zie bovenstaand

Goef

Maar helaas was de sensor niet het euvel me vaatwasser is gewoon stuk. Dus voor niks gekocht.

Snel overzicht wat voorradig is, makkelijk bestellen, snelle levering, netjes en goed verpakt (breekbaar item besteld)

Het origineel, past perfect

Snel gevonden op de site, goede afbeeldingen, snel geleverd, past precies.

Goede snelle levering

Toen het deurrubber van mijn 13 jaar oude koelkast stuk scheurde heb ik bij Europart een nieuw rubber kunnen bestellen. Deze werd zeer snel geleverd, dank hiervoor, want met deze warmte is een koelkast onmisbaar. p.s. Ook voor oudere apparaten zijn nog volop spareparts leverbaar. TOP!

Betrouwbaar product en supersnel geleverd

Ik zocht een nieuw legbord voor onze vaatwasser. Het geleverde product is, volgens mijn opinie, qua vorm en stevigheid identiek aan het origineel meegeleverde legbord + Heel vlotte levering.

Denkt in oplossingen

Fijn bedrijf je besteld iets het komt niet aan ligt aan de vervoerder je belt en ze sturen meteen een nieuwe af geen discussie je ziet het vaak anders

Goed product tegen scherpe prijs

Met behulp van de website kon ik heel eenvoudig het door mij gewenste onderdeel vinden en bestellen. Daarnaast een scherpe prijs en een vlotte verzendprocedure.

perfect

zeer snelle levering, voldoet aan verwachtingen.

Zeer snelle correcte levering, makkelijk om te bestellen. Top bedrijf

Wel betaald niets ontvangen

Tot op heden, besteld product niet ontvangen. Ook verder geen bericht over vertraging levering. Taal nog teken. Kortom zeer terleurstellellend.

snelle en correcte levering

gevonden wat ik nodig had en correct geleverd.

Goed advies, snel geleverd.

Had een vraag over welk onderdeel ik nou moest hebben. Gebeld en kreeg meteen een duidelijk advies. Levering de volgende dag. Beter kan toch niet?

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE