Goed advies, snel geleverd.

Had een vraag over welk onderdeel ik nou moest hebben. Gebeld en kreeg meteen een duidelijk advies. Levering de volgende dag. Beter kan toch niet?

snel geleverd

Bij Europart een nieuw motortje besteld voor het draaiplateau van onze LG combie magnetron. Snel het vervangende exemplaar ontvangen.

Duidelijke site. De levering gebeurde op het afgesproken moment. Product is van goede kwaliteit.

Geweldig, snelle leveringstermijn

Het juiste produkt, makkelijk te vinden

snel en goed

top produkt siemens koelkast lade

Snelle levering!

Snelle levering!

snelle service

Snelle service - correcte levering van een bijpassende bestekmandje voor de vaatwasser

Snel en goed

Veel onderdelen voor heel veel toestellen op voorraad en snelle bezorging

Product voldoet aan de verwachtingen en werd snel geleverd

Snel en doeltreffend

Weg met de wegwerpmaatschappij! Zo kunnen we onze apparaten nog lang gebruiken. Eén telefoontje aan de Philips klantenservice over een onderdeeltje dat kapot was; kreeg onmiddellijk het artikelnummer, bracht dat in op zoekfunctie van jullie website, en: vrijdag besteld, zaterdag ontvangen.

Ook nu weer een goeie ervaring met Europart!

Had niet verwacht dat ik het onderdeel van mijn koelkast zo snel zou vinden en in huis zou hebben. Bestellen, betalen en afleveren zoals je het zelf wilt, top!

Prima service en snelle afhandeling en bezorging

Beter kan niet.

Een correcte en een snelle levering ga zo door

Een correcte en een snelle levering ga zo door

Super snelle levering

Onderdeel Kärcher hogedrukreiniger in begin van de avond besteld volgende dag in huis super.!!!!!

Een goede site met snelle levertijden

Een goede site voor alle apparaten

Perfekt

Voor onze stofzuiger op leeftijd een vervangingsonderdeel bestel. Snelle levering, goede prijs, en het werkte direkt

Fantastische snelle levering van kwalitatief zeer goede produkten. Ik ben altijd erg tevreden als ik hier bestel. Nogmaals dank!

Goeie en snelle service

Defect onderdeel werd binnen de garantieperiode zonder discussie onmiddellijk vervangen.

Correcte en snelle levering

Snelle levering alles was 100% ok

Jammer dat ik het transport moet meenemen in mijn beoordeling :(

Alles van bestelling, betaling en verzending vanuit Europart verliep perfect. Jammer van de keuze voor PostNL voor de levering. Zoals ik ondertussen al meerdere keren heb meegemaakt, werd de dag en uur van levering weeral 3 keer op het laatste moment uitgesteld.

Zeer snel verzonden, mooi product

Supersnelle levering

Meestal duurt de levering bij online aankopen. 1 tot 2 weken. Waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat we in Frankrijk wonen. Maar deze keer was de bestelling binnen 4 dagen binnen! Het kan dus wel!!

Geweldig , en snelllllllll zeg

vrijdagnamiddag besteld , maandagmorgen hier !!!

prijs/kwaliteit +verzending top

de wisselstukken passen perfect en de wasmachine is hersteld ben nu bezig de oven aan het herstellen en ga nu nog een wisselstuk bestellen

snel en goed

Vandaag besteld en morgen in huis, dit klopt. Goede kwaliteit.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE