geweldig

snel gevonden wat ik moest en volgende dag al geleverd.

zeer ruime voorraad, andere dag al in huis, tegen zeer redelijle prijs

ik ben heel erg tevreden met Europarts

Klasse aflevering

Besteld en dag ernaar geleverd.

Snel en goed

Snel en goed , duidelijke website

Gewoon goed

Net wat ik nodig had en vlugge levering!!!

Zeer slecht

Foto’s op de site komen niet overeen met geleverde product. Plus er werd niet bij vermeld dat de slang een imitatie was.

Perfecte service

Ik had zo vlug mogelijk een onderdeel nodig voor onze stofzuiger en op 2 dagen snel geleverd naar België.

super

een onderdeel die niet std in hun assortiment zat was binnen enkele dagen geleverd

Heel veel keus, razendsnel in huis

Ik had onderdelen nodig voor een nogal oude vaatwasser. Op deze website kon ik heel goed checken of de onderdelen pasten op ons model. Ook was er eindeloos veel keus. Toen ik de juiste wieltjes had gevonden, waren ze de volgende dag in huis. Nu gaat de vaatwasser weer wat jaar mee, terwijl ik op het punt stond om 'm te vervangen. Ik ben heel erg tevreden, en weet ze zeker een volgende keer weer te vinden.

Vlotte aankoop van bestelling tot levering

Duidelijke website met mooi zoeksysteem om de juiste onderdelen terug te vinden . Alles verliep vlot , van bestelling tot en met de levering !

Top geregeld !

5 emails omtrent de status ontvangen vanaf bestelling tot levering de volgende dag. Goed op de hoogte gehouden.

Makkelijk vinden wat je zoekt!

Heel overzichtelijk ingedeeld. Binnen enkele minuten kunnen vinden wat ik zocht. Goed overzicht in de wirwar aan artikel-nummers. Daarna snelle levering. Helemaal super!!

uitstekend

Proficiat voor de snelle afhandeling.

Snel en netjes geleverd

Helemaal top!

Snelle levering onderdeel was de juiste maat!

Duidelijke website, snel geleverd

Bij het onderdeel voor onze koelkast stond duidelijk aangegeven voor welk type deze bestemd was. Helder.

Ging prima

Bestellen gaat makkelijk en de levering ging als afgesproken

Product kapot bij levering

Verpakking geleverd alsof het reeds geopend is geweest. Inhoud waarom het gaat op de crusiale zwakke punten afgebroken

Juiste onderdeel snel gevonden en geleverd

Het was eenvoudig om het onderdeel dat mijn baardtrimmer nodig had te vinden en het is snel geleverd. Waarover ik mij verbaas is dat het onderdeel 30% van de nieuwwaarde van een nieuw apparaat moet kosten; zal ook aan Philips liggen. Dit werkt echter de weggooicultuur in de hand en minder hergebruik.

Fijn zaak

Snelle levering en goede kwaliteit

Onduidelijke informatie

Was moeilijk om te beoordelen of je 1 set of 2 sets moest bestellen. Achteraf was 1 set voldoende. Dus 1 set retour. De kosten voor het retourneren kwamen daarom voor mijn rekening

Wat ze beloofd doen ze ook en gaan ook gelijk aan de gang

Just-in-time

Snelle en correcte afhandeling

Colis non distribué à l'adresse prévue

Bonjour, Nous avons reçu un message de post NL disant que, en notre absence, le colis est au point de dépôt. Effectivement, nous étions chez nous, Post NL n'a jamais sonné à la porte et le colis n'est arrivé au point de dépôt que plusieurs heures après le message! Cette pratique devient aussi de plus en plus courante par poste BE. Salutations, François Bonnechère

Snel en duidelijk

Overzichtelijke website. Makkelijk om te bestellen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE