Tijdig geleverd en onderdelen passen goed

Positieve ervaring. De onderdelen zijn op de aangegeven dag geleverd en passen prima in het te repareren apparaat.

Niet orginele onderdelen

Had een origineel onderdeel besteld, maar kreeg imitatie. Dat is meestal geen probleem, maar niet waar ik om had gevraagd en wat ik heb betaald. Ook weet ik niet of het probleem nu niet is opgelost omdat het geen origineel onderdeel is of omdat dit niet de oplossing van het probleem is.

gewelddig

besteld en de volgende dag in huis

levering binnen 24 uur

artikel snel gevonden op overzichtelijke site

Alles was perfect besteling,bezorging goed geregeld,goed ingepakt

Koolborstels Siemens wasmachine

Correct product, perfecte levering. Top!

Zeer snel geleverd en nog goed ook

Makkelijk en snel

Snel geleverd, precies zoals ze zeggen op de website.

Snelle en goede afwikkeling.

Snelle en goede afwikkeling.

Gewoon goede service

Nadat DHL niet op de afgesproken tijd en dag had afgeleverd belde ik de dag erna met het probleem dat mijn zending weer retour afzender wordt verstuurd. Na een telefoongesprek met Europart hebben ze gelijk een nieuwe zending opgestuurd. En zo wordt het gebrek van de ene partij netjes opgelost door EUROPART.

Artikel die ik bestelde werd de volgende dag geleverd. Artikel is zo als het omschreven was

Onderdelen op voorraad, snelle levering

Kort na elkaar 2 onderdelen besteld voor een wasmachine. Europart had beide onderdelen op voorraad en de bestelling werd de volgende dag geleverd.

supersnelle levering.

Voor de tweede keer maken wij gebruik van uw firma en zijn zeer tevreden over de snelle levering en kwaliteit van het onderdeel dat wij hebben ontvangen. m.v.g. M.J.A. de Zwart Wijk bij Duurstede

Goed en snel

onderdeel past mooi en snel geleverd

Superlange levering van origineel onderdeel

Zaterdagmiddag besteld. Maandagmiddag geleverd in België Groentebak Siemens koelkast. Perfect.

Snelle en correcte levering.

Duidelijk op de website, vorige bestelgegevens bewaard op mijn account en met een klik bij te bestellen. Record snelle levering.

Hele goede webshop

Tot nu toe bestellingen gedaan en perfecte onderdelen. De verlichting van mijn Amerikaanse koelkast deed het niet meer, de verlichting knop was kapoetskie en nergens te vinden, maaaaar wel bij Europart. In een woord......CHAPEAU, een goede winkel en zeker aan te raden.

Prima en erg behulpzaam door winkeleigenaar

Na meer dan 25 jaar trouwe dienst heeft de waaier van onze Etna afzuigkap het begeven. Nergens meer te krijgen natuurlijk. Maar gelukkig had de winkelier van Europart de oplossing: een buitenwaaier (die ik nodig had) paste ook op de motor as als binnenwaaier. Gemonteerd, werkt prima, kan weer 20 jaar mee en is nog stiller ook. Compliment!

Correct en supersnel

Hogedrukwaterslang kwijt sinds verhuizing. Apparaat is 25 jaar oud, maar Europart kon de originele slang met spuitmond leveren, binnen 24 uur vanuit Apeldoorn naar Brugge, België.

Groot aanbod, snel geleverd

Groot aanbod, snel geleverd

Artikel is top

Wat ik mij wel afvraag? Wat is het verschil tussen origineel en imitatie? Kan het zelf niet ontdekken behalve een paar euro verschil.

Top levering

Nieuwe filters voor de stofzuiger hier gevonden, besteld en de vlg thuis.

geweldige service

In de wirwar van koelkastonderdelen wist de medewerkster de goede binnen no time te vinden. De volgende dag had ik het al in huis en was mijn koelkast weer compleet. Hulde.

Snel en gemakkelijk

Prime service supersnel