Excellent experience!

Hi, Placed the order Friday afternoon and part was shipped same day 2 hours later. Do not forget was the cheapest price found. Happily i will return to them each time i will need something. Regards.

Savonds besteld en meteen de volgende dag al in huis. Artikel kwam overeen met de foto en was ook heel goed ingepakt. Wij Ik zeer tevreden met onze nieuwe koelkast lade.

Niet duur en snel geleverd, toch teleurgesteld.

Sleep deur heleidingsset besteld. Dacht dat er wel schroefjes bij zouden zitten. Helaas niet. Moest ik daar nog weer voor naar de bouwmarkt.

Super snelle service

Snelle service en top geleverd

zeer goed

snelle levering en zonder schade,wat je niet bij iedereen kan zeggen. 1 woord:topkwaliteit

Snelle levering van juiste onderdeel.

Onderdeel is snel geleverd en past perfect!

zeer goed

Goede service vandaag besteld morgen in huis !!!!!!!!

Bestelling snel geleverd, prima service!

Mijn bestelling werd snel geleverd (volgende dag) en verder alles perfect. Geen kritiekpunten.

Gewoon goed

Het goede onderdeel geleverd, op tijd. Gewoon goed dus

Makkelijk zoeken naar onderdeel

Prettig en makkelijk onderdelen vinden en bestellen

Juiste bestelling, snelle levering!

Direct gevonden op de website wat ik zocht, besteld en de volgend dag reeds thuis, prima service.

Alles prima verlopen

Moest een onderdeel voor mijn melkopschuimer hebben maar zit in Duitsland. Via DHL NL en Duitsland toch binnen 3 dagen op plaats van bestemming.

Tutto perfetto

Acquistati ricambi per cassetta wc Dometic. Prezzi onesti compresi quelli della spedizione, personale gentile e disponibile, prodotti arrivati velocemente nonostante la grande distanza in un altro paese europeo. Negozio consigliato !

Prettig geholpen aan de telefoon, product snel geeverd.

Ruim assortiment

Precies op voorraad wat ik nodig had

Fast and accurate

The parts I needed were available and delivered quickly with no issues.

Goed en zeer snel verzonden!

Onderdelen voor mijn Miele wasmachine besteld. Super snel verzonden, binnen 20 min na het plaatsen van de order! Volgende dag netjes geleverd in Belgie. Wasmachine loopt weer als een zonnetje!

Snel en juiste product

Snel en juiste product

snelle levering super

snelle levering super klasse

Snelle en goede levering

Onderdeel nodig, nergens te krijgen behalve bij Europart. Prima website, snel geleverd.

Super snelle levering

Beste prijs en snelle levering

Snel en correct

Zondagnamiddag besteld, maandagmiddag geleverd!

Goed service en kwaliteit

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ik ben heel tevreden over de service en kwaliteit. Bedankt

Goed werk en eerlijk advies

Advies dealer garage was turbo vervangen a €2300. Bij Lubbers bleek het alleen om de bombines te gaan (kosten €240). Auto rijdt weer als een zonnetje. Dank!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE