Super snel geleverd

Top geregeld

Goede onderdeel (altijd) een goede prijs

Prima product

Orgineel Miele filter voor vervanging van het oude filter. Kon eigenlijk niet fout gaan! 2e Pinksterdag besteld, de volgende dag al geleverd! Top service van Europart!

Snelle levering naar België stekker past perfect

Makkelijk te vinden, snel bezorgd

Nummer van de koelkast in het zoekveld typen is genoeg om alleen die onderdelen die passen op het scherm te krijgen, snel bezorgd, netjes verpakt perfect fit.

Snelle levering; goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelde product kwam sneller binnen dan verwacht. Top!

Alles top, goed advies, juiste spullen supersnel geleverd

Ik wist niet precies wat ik nodig had en na een eerste zeer snelle reactie op mijn contact hadden ze me gewezen hoe de juiste type apparaat te identificeren en juist geïnformeerd over het type onderdeel. Op vrijdagavond voor Pinksteren besteld en die werden de volgende dag bezorgd. Ongekend!

het beste stofzuigeronderdeel snel geleverd

Prima bezorging (al hoeft het voor mij niet binnen 1 dag)

Bestellen was eenvoudig. Bezorging heel goed.

Topservice

Altijd goed geholpen!

Met al je details op orde, heb je binnen een dag je juiste onderdeel zonder problemen binnen,

Duidelijke website, snelle feedback. Alles onder controle, fijn dat ons keukenapparaat weer binnen no time kon functioneren.

Alles zoals beloofd/verwacht

Zie boven

Goede directe service

Onderdeel paste goed in apperaat

Juiste onderdeel, snelle levering

Ik koop toch liever een onderdeel dan een geheel nieuwe staafmixer. Veel aanbod, gemakkelijk om te checken of het onderdeel op mijn machine zou passen.

Makkelijk gevonden, snel verzonden!

De onderdelen waren makkelijk te vinden, omdat ik kon controleren of het product bij de droger past, door het typenummer enz in te voeren. De onderdelen waren de volgende dag al in huis.

Mijn eerste bestelling hier en dat was meteen een goede ervaring

Op de site dmv merk en nummer/type duidelijk het benodigde artikel kunnen vinden welke voor mijn droger geschikt was en deze makkelijk kunnen bestellen. Netjes en op tijd verzonden.

Eerste keer iets besteld. Snelle levering top

Prima ervaring

Een overzichtelijke site. Zeer snelle verwerking. Duidelijke informatie m.b.t de verzending. Na ontvangst het gewenste resultaat met de verwerking van de aangeschafte goederen.

Alles goed en snel geregeld

Verzendkosten zijn pittig

correct

zeer snelle levering

Speld in de hooiberg gevonden!

Een onderdeeltje gevonden waarvan ik niet eens had verwacht dat ik het na kon bestellen. Wat ik nou wel jammer vind is dat het zo klein is dat het makkelijk in een gewone envelop had gekund maar dat het toch is omgevormd tot een pakketje dat niet eens door de brievenbus kon, met bijbehorend hoge portokosten die 2 keer het bedrag van het onderdeeltje waren...

Artikelen zeer tijdig geleverd met de nodige instructies: prima service!

Via de website Europart.nl heb ik vervangingen van defecte accessoires van een stofzuiger kunnen bestellen. Al 2 dagen later kon ik de nieuwe onderdelen ophalen en kreeg aldaar vriendelijke instructies hoe eea te vervangen zonder weer (!) schade te veroorzaken. Snelle verzending en uitstekende service!

Twee artikelen besteld waarvan er één het verkeerde bleek te zijn. Blijkbaar had ik van Philips het verkeerde onderdeelnummer door gekregen. Zonder problemen terug kunnen sturen en netjes mijn geld terug gehad.

Zeer snelle levering!

Bij het bestellen van een nieuwe glasplaat van mijn oven kreeg ik van bedrijf Indesit de handleiding mee hoe te bestellen voor onderdelen bij Europart. Met het intoetsen van de gegevens (nummers)van mijn oven kwam ik uit bij alle onderdelen die voor mijn oven beschikbaar waren. Ik wist meteen dat ik de goede afmeting had en gelijk besteld. De volgende dag al in huis. Zeer tevreden over Europart!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE