Prima geregeld

Duidelijke uitleg over mijn aankoop. Snel bezorgd!

Snelle levering! Super service

Zeer goede ervaring met Europarts! Dubbel bestelde goederen konden zonder problemen retour gestuurd worden en geld binnen drie dagen weer op mijn rekening.

Correct geleverd

Het product werd correct geleverd. Er was wel een wachttijd omdat het product niet voorradig was.

vervanghakmolen voor Bosch ergomix MSM 66120

past perfekt, zeer snel geleverd, verpakking zeer goed en niet te groot,wat ik heel belangrijk vind

Geweldig bedrijf

Ik had een vrij uniek onderdeel nodig voor mijn strijkijzer tafel. Ik ging er niet van uit dat het onderdeel los verkrijgbaar was. Dat blijkt dus niet het geval, want dankzij dit bedrijf heb ik het nu in huis. Mocht ik voortaan wat nodig hebben zal ik eerst bij jullie kijken. Dank u wel.

Snel besteld en snel in huis. Helaas was mijn stofzuiger niet meer te redden en kon ik alles terug sturen. Snelle afhandeling en ook heel snel geld weer op de rekening

Wederom een uitstekende ervaring. Stofzuigeronderdeel direct op voorraad. De volgende dag geleverd.

geweldig

alles was perfect het werd heel snel geleverd chapeau

Vandaag besteld morgen in huis Snel aan de hand van merk onderdeel snel gevonden en het past Dank jullie wel

Makkelijk online parts bestellen

Het is makkelijk om online parts te bestellen voor mijn elektrische apparaten. Op basis van model en fabrikant, maar universele onderdelen zijn ook goed. Precies 34 jaren geleden heb ik witgoed/ koelkast/airconditioning en kookplaten leren repareren, ik doe alles voor mezelf thuis. Heel handig om parts alsnog te kunnen vinden via jullie site.

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Supersnel geleverd

Onderdeel van mijn Espresso machine is supersnel geleverd. Zondag besteld en maandag geleverd. De machine draait weer.

Onderdeel werkt goed

Maalwerk van verouderde Philips HD 8030 (Sarista) vervangen. Het gehele apparaat blijkt nu goed te werken. Inbouwen ging probleemloos. Mogelijk zijn nog enkele afdichtingsringen nodig.

Nieuwe filters nodig voor mijn whirlpool afzuigkap.Het huismerk volstaat prima, scheelt weer een paar euro's:-)

snel en gunstig

hoef je niet een nieuw koffie apparaat te kopen

Overzichtelijke site en snel geleverd

Ik was voor onze vaatwasser een deurafdichting nodig. Via het typenummer op hun site terecht gekomen en keuze uit diverse afdichtingen. Bij de omschrijving direct helder wat de verschillen zijn. De originele onderdelen maar ook de alternatieven.

Zeer snelle levering

Op vrijdag besteld en op zaterdag al geleverd. Website is duidelijk en gemakkelijk om op te zoeken.

Kan niet beter!

Alles perfect en supersnelle levering

Geen problemen

Snelle levering.

Prima alles volgens afspraak

Uitstekend!

Gewoon snelle levering

Heel snel onderdelen voor vaatwasmachine geleverd

Dankzij de voorraad en snelle levering de volgende dag weer verder.

Goed en snel

Aantal sterren zegt genoeg

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en super snelle levering

Toppers

GOEDE WEB SITE Type ingevoerd. Dan div optie Snel makelijk niet duur