Handvat voor droogkast gevonden, keuze tussen origineel stuk Siemens en imitatie. Laatste gekozen, fractie van de prijs en dik ok

Uitstekende service

Geleverd binnen de 24u..en top kwaliteit

Juiste onderdeel en vlot geleverd.

Goede klantenservice

Ons vaatwasser rek was binnen een paar maanden verroest. We hebben kosteloos een nieuw rek ontvangen.

Snelle levering maar niet klantvriendelijk

Na telefonisch onderhoud met een mevrouw om te vragen welk onderdeel ik nodig had ben ik niet zo vriendelijk te woord gestaan Ze snauwde gewoon en erg kattig aan de tel. Ze mogen daar wel eens wat vriendelijker communiceren vind ik.

perfect

Altijd goed en snel !

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Snel gevonden wat ik zocht

Klein stukje van een diepvriesvak afgebroken. Gelukkig vond ik bij Europard een origineel vervangstuk. Nooit gedacht het te vinden !

SUPER

Afwasmachine klein onderdeel stuk maar volgende dag draaide hij alweer , super bedrijf !

Snelle en correcte afhandeling.

Zeer snelle levering. Product was ook duidelijk omschreven, geen bemerkingen.

De ene dag besteld de andere dag in huis, dit zoals je kan verwachten van een internet winkel. Veel internet winkels verschuilen zich achter de leveringssnelheid van POSTNL, dat deze de vertragend factor is, dit is bullsh*t.

snel en goed

Het onderdeel wat ik zocht, was perfect, levering snel, communicatie heel goed. Zeer tevreden

Daar waar de fabrikant niet kon leveren sinds okt. 2021 lukte het nu wel bij Europart. Binnen no-time de flessenbak in huis!

LET OP !

Ik heb een Ewent EW-7075 usb naar sata adapter besteld ,maar ik heb helaas niet goed opgelet bij het bestellen. Deze adapter heeft een USB C -male kabel...ik wilde adapter gebruiken om externe sata ssd op mijn desktop PC aan te sluiten.......maar op mijn PC heb ik echter alleen USB A poorten.

Fantastisch!

Onwijs snelle levering van mijn bestelling. Europart is een geweldige leverancier van allerlei onderdelen.

Prima service, goede prijs

Ik had moeilijkheden om een stuk te bestellen. Na contact , ben ik direct geholpen…

Juiste artikel snel bezorgd.

De knop van mij Atag gasfornuis was gebroken. Via Europarts exact hetzelfde kunnen bestellen, gelijk aan de andere vier knoppen. Ideaal. Foto’s op de site waren duidelijk. Dank, Laatste halve ster hou ik voor handlingkosten t/m €5. Maar dan ben ik wel heel streng : ). Er moet ook nog wat verdiend worden cq kosten worden gecompenseerd.

Zeer snel en een perfecte afhandeling.

Zelfs onderdelen voor oudere toestellen te verkrijgen (oven 14 jaar oud). Snelle levering! Niet duur!

Top,al even gezocht eindelijk gevonden top

Al even gezocht ,,zat geen nummertje meer op de knoppen van de keramische kookplaat.nu weer top ..bedankt

prima verzorgd

Het kan niet beter, gezocht, besteld en afgeleverd binnen 24 uur.

Onderdeel gezocht voor stofzuiger, gevonden tegen juiste prijs, rond 19.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Heldere uitleg over product en eventuele alternatieven.

Prima website met voldoende informatie. Het gewenste artikel kon goed bekeken worden. Vlotte bestelling en levering.

Onderdeel staat op de site uitstekend beschreven met duidelijke foto's. Zeer snelle levering en heel goed verpakt. Diverse e-mails m.b.t. het verloop van de bestelling/verzending en track & trace. Nette prijs voor een origineel Braun koffiezetter onderdeel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE