Uitstekende shop!

Tot nu toe een keer bezocht, maar uitstekend bevallen. Zeer snelle levering. Zoals je het zou willen.

Grande surprise.

Bonjour. Ce fût une agréable surprise en ce qui concerne la rapidité et la qualité du service. La qualité du matériel commandé est irréprochable et mon appareil fonctionne à merveille.

alles zoals het moet zijn, brede duidelijke documentatie op de website, snelle levering ... top !

De site is goed maar retouren zijn duur

Op de website kon ik het artikel dat ik nodig had snel vinden. De zuigmond voor de stofzuiger functioneert echter niet goed (product van Rowenta) dus stuur ik dit terug. De retourkosten zijn voor de klant. Alhoewel ik dat begrijp, heb ik deze kosten bij andere webwinkels niet. De volgende keer kies ik daarom toch een andere webshop. De gekochte Rowenta zuigmond is tenslotte bij elke winkel hetzelfde.

juiste adres voor onderdelen

snel mijn onderdelen gekregen voor de koelalkast

Levering correct verlopen

Alleen spijtig dat weer transportkosten moet betalen wan de dolce gusto diffuser blijkt ook defect te zijn. Mvg Bjorn

Positief

Product komt overeen met hetgeen wat wordt aangeboden. Levering keurig volgens afspraak. Prijs is redelijk. Verzendkosten van dit product zijn erg hoog, kwam met pakket dienst terwijl dit via de brievenbus had gekund waardoor verzendkosten minimaal Eur. 5,00 lager was gewenst. Ben blij met product, beveel Europart aan.

Ik zocht een onderdeel voor onze IKEA vriezer. Had snel het goede onderdeel gevonden.

Good

Quick, good packaging, had everything I needed to replace parts from an old fridge. The prices for a bit of plastics are what they are.

top service

heel gemakkelijk om te bestellen, en snel geleverd, heel tevreden

Vlotte en correcte service

Gebruiksvriendelijke website. Zeer vlotte afhandeling. Snelle levering. Goed verpakt.

fijne service top

perfect geholpen ook met retour zending !

Snelle levering.

Perfect uitgevoerd

Makkelijke website, product goed te vinden en op voorraad, 's avonds besteld, andere dag in huis. Wasmachine nog geen 24 uur stuk geweest!

Snel en correct

Top service !! Goed geholpen

Betere service kan niet!

Kocht een glazen kan voor mijn blender. Ging bij de eerste keer stuk. Ik gaf het per mail door en de volgende dag had ik een nieuwe.

Snelle afhandeling en kwaliteit artikel prima.

Jammer voor de bezorging door DHL waar ik nooit meer wens te kiezen als bezorger. Bestelling dinsdag gedaan en artikel vrijdag ontvangen.

goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

super

super dienst

Betrouwbaar en zeer vlotte bediening

Mijn bestelling op zondagvoormiddag geplaatst en de volgende dag maandagmiddag geleverd wat kan een mens nog meer wensen. Europart is een aanrader voor iedereen die snel en correct wil bediend worden .

Onderdeel is in orde en snel geleverd tegen een schappelijke prijs.

Onderdeel is volledig in orde en werd geleverd tegen een schappelijke prijs. Broodmachine werkt als vanouds.

Afhandeling van bestelling zoals beloofd, prima.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE