Heel goed en mooi bestellen en de volgende dag in huis

prima service en snelle levering

goede kwaliteit. ruime sortering aan goederen.

Snel geleverd. Goed verpakt.

zeer goede service

Bestelde vrieslade telefonische advies gevraagd, ontving helaas toch de verkeerde lade, was de onderste ipv de middelste. Mijnheer Kees belde mij op en ik ontving alsnog de juiste lade en mocht de onderste houden als reserve. Dat is pas excelente service!!!!

erg goed.

snelle levering.

Alles wat we zoeken voor en snel levering

We waren op zoek naar specifiek koelkast accessoire van Atag. Europart heeft duidelijk foto's en soms better prijs keus. Besteled in de avond, volgende dag thuis.

Formidabel

Altijd op tijd geleverd en het juiste onderdeel!!! Heel veel onderdelen op voorraad!

zeer goede en snelle oferte

goede en snelle levering kan haast niet sneller zeer tevreden

Super snel

Snel en correct

De 1e keer een filter besteld, in de luchtreiniger geplaatst, maar lampje van het filter bleef rood branden, vervangen. Telefonisch contact met medewerker van Europart opgenomen, en na een tijd, de oplossing gevonden met het boekje. Bovenop de knop 3 seconden ingedrukt houden, en dan is het filter gereset, ik was er nooit uit gekomen, ik ben namelijk a-technisch

Ruime keuze met een snelle leveringsservice

Prima website met perfecte ondersteuning de juiste keuze te maken voor mijn Bosch Stofzuiger artikelnummer

Supersnelle levering van het door mij bestelde onderdeel voor mijn AEG wasmachine. Zaterdag 16 april besteld,en hoewel de Paasdagen ertussen zaten,toch al op dinsdag geleverd. Goede service dus.

Gisteren om 15:45 uur onderdeel (waterinlaatventiel) besteld en vandaag om 08:50 uur geleverd. Onze wasmachine draait weer als een zonnetje.

Onderdeel volgende dag al in huis

X

Levering volgende dag

Levering van bestelde binnen één dag. Gemiddelde prijs.

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes geleverd

Snelle reactie, nette afwikkeling en super geleverd

prima en snel

prima service

Onderdeel snel geleverd

Reparatieonderdeel via de site relatief snel kunnen vinden en daarna snel en correct geleverd

Snel ,orgineel,goed verstuurd, betaalbaar product

Toppie

Great service

Sparepart for Kärcher was delivered the next day as promised.

Helemaal top!

Super snelle service! Binnen 24 uur heb je het binnen!

Professionele hulp bij het zoeken van een artikel voor oud toestel.

Snelle response op mijn vraag, correct artikel geleverd op volgende dag.

Niets ontvangen

Helaas hebben we de bestelling nog steeds niet ontvangen. Van uit de transporteur wordt aangegeven dat ze op data wachten van Europart. Hopelijk ontvangen weer snel en reactie.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE