De ene dag besteld de andere dag in huis, dit zoals je kan verwachten van een internet winkel. Veel internet winkels verschuilen zich achter de leveringssnelheid van POSTNL, dat deze de vertragend factor is, dit is bullsh*t.

snel en goed

Het onderdeel wat ik zocht, was perfect, levering snel, communicatie heel goed. Zeer tevreden

Daar waar de fabrikant niet kon leveren sinds okt. 2021 lukte het nu wel bij Europart. Binnen no-time de flessenbak in huis!

LET OP !

Ik heb een Ewent EW-7075 usb naar sata adapter besteld ,maar ik heb helaas niet goed opgelet bij het bestellen. Deze adapter heeft een USB C -male kabel...ik wilde adapter gebruiken om externe sata ssd op mijn desktop PC aan te sluiten.......maar op mijn PC heb ik echter alleen USB A poorten.

Fantastisch!

Onwijs snelle levering van mijn bestelling. Europart is een geweldige leverancier van allerlei onderdelen.

Prima service, goede prijs

Ik had moeilijkheden om een stuk te bestellen. Na contact , ben ik direct geholpen…

Juiste artikel snel bezorgd.

De knop van mij Atag gasfornuis was gebroken. Via Europarts exact hetzelfde kunnen bestellen, gelijk aan de andere vier knoppen. Ideaal. Foto’s op de site waren duidelijk. Dank, Laatste halve ster hou ik voor handlingkosten t/m €5. Maar dan ben ik wel heel streng : ). Er moet ook nog wat verdiend worden cq kosten worden gecompenseerd.

Zeer snel en een perfecte afhandeling.

Zelfs onderdelen voor oudere toestellen te verkrijgen (oven 14 jaar oud). Snelle levering! Niet duur!

Top,al even gezocht eindelijk gevonden top

Al even gezocht ,,zat geen nummertje meer op de knoppen van de keramische kookplaat.nu weer top ..bedankt

prima verzorgd

Het kan niet beter, gezocht, besteld en afgeleverd binnen 24 uur.

Onderdeel gezocht voor stofzuiger, gevonden tegen juiste prijs, rond 19.00 uur besteld en de volgende dag in huis.

Heldere uitleg over product en eventuele alternatieven.

Prima website met voldoende informatie. Het gewenste artikel kon goed bekeken worden. Vlotte bestelling en levering.

Onderdeel staat op de site uitstekend beschreven met duidelijke foto's. Zeer snelle levering en heel goed verpakt. Diverse e-mails m.b.t. het verloop van de bestelling/verzending en track & trace. Nette prijs voor een origineel Braun koffiezetter onderdeel.

Uitstekende shop!

Tot nu toe een keer bezocht, maar uitstekend bevallen. Zeer snelle levering. Zoals je het zou willen.

Grande surprise.

Bonjour. Ce fût une agréable surprise en ce qui concerne la rapidité et la qualité du service. La qualité du matériel commandé est irréprochable et mon appareil fonctionne à merveille.

alles zoals het moet zijn, brede duidelijke documentatie op de website, snelle levering ... top !

De site is goed maar retouren zijn duur

Op de website kon ik het artikel dat ik nodig had snel vinden. De zuigmond voor de stofzuiger functioneert echter niet goed (product van Rowenta) dus stuur ik dit terug. De retourkosten zijn voor de klant. Alhoewel ik dat begrijp, heb ik deze kosten bij andere webwinkels niet. De volgende keer kies ik daarom toch een andere webshop. De gekochte Rowenta zuigmond is tenslotte bij elke winkel hetzelfde.

juiste adres voor onderdelen

snel mijn onderdelen gekregen voor de koelalkast

Levering correct verlopen

Alleen spijtig dat weer transportkosten moet betalen wan de dolce gusto diffuser blijkt ook defect te zijn. Mvg Bjorn

Positief

Product komt overeen met hetgeen wat wordt aangeboden. Levering keurig volgens afspraak. Prijs is redelijk. Verzendkosten van dit product zijn erg hoog, kwam met pakket dienst terwijl dit via de brievenbus had gekund waardoor verzendkosten minimaal Eur. 5,00 lager was gewenst. Ben blij met product, beveel Europart aan.

Ik zocht een onderdeel voor onze IKEA vriezer. Had snel het goede onderdeel gevonden.

Good

Quick, good packaging, had everything I needed to replace parts from an old fridge. The prices for a bit of plastics are what they are.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE