Subliem

Onderdeel voor een staafmixer was niet eenvoudig te vinden op het internet,na lang zoeken eindelijk het juiste type gevonden op jullie site.Top, Ook de snelheid van leveren was optimaal goed.

Super, op tijd geleverd en artikel voldoet prima

Afvoerpomp na installatie inlezen door de aan uit knop een poosje in te drukken tot een piep klinkt dan krijg je ook weer beeld op het wasmachine display

Super.

Zeer snelle levering en het past precies.

Snelle bezorging

Makkelijk om het product te vinden wat ik nodig had voor onze wasdroger. Gewoon afrekenen en wachten tot de bestelling binnen is. Keurig verpakt en snelle bezorging.

Het was top

Op zondagmiddag besteld. Maandagochtend geleverd! Tussentijds goed geïnformeerd over de status. Echt heel goed. En het onderdeel was ook goed.

oplossing, maar wel prijzig

Een terugslagklep voor een afzuigkap besteld, die ik ooit via Ikea had gekocht. Fijn dat dat onderdeel leverbaar was, wat zelfs Ikea niet lukte. De prijs van € 60 voor een plaatje plastic vond ik wel idioot hoog. Bij het bestellen was ook niet glahelder of dat nou wel het juiste onderdeel was, maar dat wijt ik aan de knullige Ikea-documentatie.

Zéér snelle levering

De bestelling en de levering verliep snel en zéér vlot. materialen waren ook goed verpakt, toch is er 1 onderdeel beschadigd geleverd geworden. Ik bestelde 2 maal een Beko Vriesvakklep eentje was beschadigd er was een scheur in de klep. Ik vertrouw erop dat de service van onderdelen.nl op hetzelfde niveau staat als hun verkoop dan komt ook dit in orde.

Doordat het onderdeel schade had bij aankomst, ben ik uitstekend op weg geholpen en behandeld.

Perfecte levering

S nelgeleverd U itstekende sevice P lezierige website E indeloze voorraad R azend snelle levering

snel, makkelijk en goede kwaliteit

snel, makkelijk en goede kwaliteit

Ik had een nieuwe schakelaar nodig voor mijn ATAG wasemkap type WK211A5U/A01 uit 2000. Zij konden dit artikel leveren. Hoewel de oude printplaat nummer gelijk was aan de nieuwe printplaat van Electrolux, bleek dat de aansluitingen voor de bedrading toch af te wijken. Na het terugsturen heb ik per omgaande het geld teruggekregen. Goede service. Misschien een tip: Kunnen jullie ook aansluitschema's verstrekken voor de producten die jullie verkopen?

Duidelijke website

Zeer gemakkelijk om onderdelen te vinden

Voor heel klein onderdeel moest ik € 6,99 verzendkosten betalen voor een artikel van € 5,49. Dit had gewoon op de post gekund.

Degelijk materiaal, mooi verpakt.

Dank zij de goeden website verschillende onderdelen terug gevonden en besteld.

NIET GEWELDIG/IN TWEEDE INSTANTIE VOLDOENDE

Ik heb op 19 December een onderdeel gekocht voor mijn Philips Airfryer. Het zou de volgende dag afgeleverd worden maar werd door de koerier teruggebracht omdat de verpakking defect zou zijn. Nu op 31 december hog steeds niet gehoord hoe het wordt opgelost. Nu uiteindelijk op 15 January alsnog het onderdeel ontvangen. vandaar beoordeling aangepasT

Top ervaring

Alles verliep naar wens. De levering was zoals beloofd de volgende dag desondanks dat het zeer druk en kerstavond was die dag. Fantastisch!

Duidelijke website. Goed en duidelijk als je iets zoekt. Zal zeker in de toekomst gebruik maken van jullie site. Snelle levering en goed verpakt.

Onderdeel werd binnen een dag opgestuurd.

Service en product goede kwaliteit

Via product nummer de juiste producten voor m’n koelkast kunnen vinden. Passen perfect. Levering ook zorgvuldig en snel

Levering als verwacht, en sneller geleverd dan gedacht. Prima!

Geweldig dat je onderdelen van een machine uit 1998 nog verkrijgbaar is gewoon top

Snelle levering en goed product

Ben een tijd op zoek geweest op verschillende sites om een onderdeel voor onze koelkast te vinden. Op onderdelen.nl was dit snel gevonden en tegen een goede prijs toegezonden.

Snelle en correcte service

Bij Onderdelen.nl krijg je wat men belooft. Goede ervaring gehad. Ik weet nu waar ik moet zijn als ik ergens een onderdeel van nodig heb!

Waar anderen het niet op vorraad hebben, levert Onderdelen.nl in 1 dag

Makkelijk te vinden onderdelen, acceptabele prijs en snel geleverd. Ouder model stofzuiger door anderen niet meer geleverd, bij onderdelen.nl wel dus.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE