Overzichtelijke site

Onderdeel meteen gevonden, besteld en de andere dag geleverd.

Weer enkele honderden euro’s uitgespaard.

Door de snelle service en het op voorraad zijn van de Kärcher onderdelen heb ik mijn hogedrukreiniger kunnen herstellen voor een fractie van de nieuwprijs. Snel geleverd en goed geprijsd!

No nonsense zaken doen

Dit is hoe het hoort, artikel bestellen en de volgende dag in huis. Top!

Snelle levering, makkelijk te vinden op de site.

Via google het juiste product gevonden, een "vetvrij" manchet. En de volgende netjes thuis bezorgd!

Doen wat ze beloven

Duidelijke website zodat de juiste onderdelen besteld kunnen worden.

Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Ik heb geen 10 gegeven omdat mijn pakket 1 dag later aankwam dan voorzien! Ik werd er wel van verwittigd per mail!

klantvriendelijkheid 5 sterren, verzenden/transporteur 1 ster

De klantvriendelijkheid is super, medewerker doet er alles aan om mij zo goed mogelijk te helpen. Het gaat mis bij het transport/verzenden naar Spanje. Waar oud e website staat dat het 72 uur duurt, na het plaatsen van bestelling ben ik ondertussen 5 werkdagen verder (120 uur) en heb ik het onderdeel nog steeds niet ontvangen met GLS... Daarnaast werkt de track & trace maar tot aan het depot in Puurs, daarna is er niets meer te volgen. Wellicht werkt het binnen N Nederland wel goed, maar daar heb ik geen ervaring mee.

Geweldig.

Ik heb de originele onderdelen voor onze vaatwasser tegen een redelijke prijs en snel thuis gekregen.

Prima advies en mee denken om ons probleem op te lossen.

Goed advies snelle levering top.

Vlugge levering

Goede omschrijving van product en niet te duur

Goede onderdeel, snel geleverd. Wasmachine gefixt.

Snel en goed

Snel en goed

Goed afgehandeld

Product (onderdeel scheerapparaat) bleek niet te passen. Overlegd voor oplossing, die er uiteindelijk niet was. Keurig afgehandeld.

Het artikel wat ik had besteld was prima. Supersnel in huis. Alleen te snel besteld, want later zag ik exact hetzelfde product alleen €10,- goedkoper. Waarom vraag ik me dan af. Zo’n verschil is toch jammer. Dat is best veel op hetzelfde product. Op zich is t een top bedrijf.

Onderdeel heel snel geleverd en werkt prima.

Mijn wasmachine Bosch Maxx 6 centrifiguurde niet meer. Door de koolstaafjes te vervangen, wat wel geen evidente klus was, is het me toch gelukt hem weer te doen draaien. En dat voor 20 euro + 5 euro verzending. Dus geen nieuwe wasmachine of dure herstelling aan huis nodig. En ook beter voor het milieu dan hem volledig te vervangen.

De geleverde onderdelen passen niet zoals omschreven in de site.

De draadlengte is te kort terwijl ik heb gebeld of de onderdelen bestemd zijn voor Atag kookplaat De beschrijving op de site voor voor kookplaat afdichtingsstrip bestaat uit schuimplastic en niet zoals u het heeft omschreven Prijs van artikelen dus te hoog en dit is ook de laatste keer dat ik bij uw firma iets bestel. Waarschijnlijk moet het een en ander bij u worden aangepast

Duidelijke site mbt welk onderdeel voor welk type

Hierdoor snel het onderdeel gevonden van mijn vaatwasser. Vervolgens de volgende dag thuis, dus helemaal top! Wasmachine werkt weer.

Supersnel

Onderdeel binnen 24 uur binnen, reparatie meteen uit kunnen voeren.

Goed assortiment, zeer snelle levering

Kon op de website gemakkelijk de benodigde onderdelen voor mijn stofzuiger vinden, die waren de volgende dag al in huis. Zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen.

Goed aanbod, prima webshop en snelle correcte levering. Zeer tevreden.

Geweldig snelle en correcte service.

Donderdag na 22h besteld en vrijdagnamiddag om 15h geleverd. Geweldig snel.

Snelle en correcte levering. Bedankt.

Artikel was niet in voorraad. Ik kreeg een melding toen het er weer was. De volgende dag geleverd. Top

na 18 dagen nog steeds iet geleverd, ik bestel het ergens anders

mijn scheermachine is kapot, ik zie er niet uit. Ik dacht na een dag of 3 wel geholpen te zijn, ik zie me genoodzaakt de bestelling elders te doen

Geweldige service !

Klacht werd meteen serieus genomen en perfect afgehandeld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE