Prima webshop met begripvolle medewerkers

2 jaar geleden was ik al een keer goed geholpen door Europarts. Toen waren er 2 regelaars van de kookplaat kapot en na overleg heb ik toen de juiste kunnen vervangen. Dit jaar waren de andere 2 aan de beurt. Dus weer 2 van het zelfde type besteld. Maar helaas, deze waren net niet de juiste. Dus verder zoeken naar andere onderdelen, of toch maar de kookplaat vervangen. En ja, daar gaat tijd overheen en toen was ik 2 weken over de retourtermijn heen van 14 dagen. Vanmorgen contact gehad met Kees en de situatie uitgelegd. Hij begreep het meteen de situatie en heeft op basis van coulance de retour geaccepteerd. Dat kan ik enorm waarderen, het bespaard mij geld en de onderdelen blijven in de handelsketen.

prijzig onderdeeltje en dure verzending

ik kocht een paar "rubbertjes" voor onder de fornuisplaat. Had heel goed een brievenbuspakketje kunnen zijn en dan goedkoper verzonden kunnen worden. De prijs voor de onderdeeltjes vond ik ook erg hoog (maar nergens goedkoper gezien). Wel snelle verzending en duidelijke site. Dank.

Goed artikel

Krijg netjes bericht als het art weer in voorraad is

Zeer groot assortiment, schappelijk prijzen

Ik kom er graag voor onderdelen het assortiment is groot en de prijzen alleszins redelijk. Ik repareer liever dan dat ik iet weggooi.

Onderdeel paste perfect, snel geleverd.

Prima geholpen top

Zeer aardige man aan de lijn met alle aandacht voor mijn vragen . Ben prima geholpen.

het makkelijk te vinden product online, werd snel en op tijd geleverd.

uitstekende service

Duur

Behoorlijk duur.

Ik heb een slotje voor de dometic besteld. Deze werd de volgende dag bezorgd. Prima service!

Prima geregeld

Onderdeel snel en makkelijk te vinden. Besteld, betaald en de volgende dag in huis.

Goed bedrijf

Vlotte levering en goede kwaliteit van daar de 9.

Vriendelijke man aan de telefoon, helaas verkeerde artikel ontvangen

Ik was op zoek naar een vervangende stofzuigerslang voor onze Dyson. Twijfelde of degene die ik vond de juiste was. Telefonisch gehad en zoals gevraagd foto van het typeplaatje gemaild. Snel een antwoord terug met een link om het juiste artikel te bestellen. Gedaan, volgende dag artikel al thuis….paste niet. Retour sturen geen probleem, alleen moet je die wel zelf voldoende frankeren. Betaal nu twee maal verzendkosten…voor artikel, op advies verkoper, dat niet past. Jammer

alles goed geregeld

jullie komen na wat je beloofd

Betrouwbaar

Breed assortiment en goede service

Snelle levering aan correcte prijs !

Snelle levering aan correcte prijs !

Snelle en goede levering

Het filmpje op feestb Is ook makkelijk

Gebruiksvriendelijke website, gemakkelijk bestellen, snelle levering, bestelling netjes en goed ve

's Avonds om 21.55uur besteld, volgende dag om 11.16uur bezorgd. Perfect!! Bedankt voor deze service.

Snel geleverd.

Uitstekende service

Snelle levering na bestelling. Eenvoudig om het gewenste onderdeel te vinden op de site.

Aankoop en afhandeling retour goed. Zelf retourkosten betalen slecht.

De bestelling kwam tijdig binnen. het terugsturen was goed gereld en de afhandeling van de retour financiën was ook goed en snel. wat ik niet goed vond, was dat ik zelf de retourkosten moest betalen (een groot gedeelte van de totaal kosten)

goed en snel

nvt

Veel voorkomende artikelen op voorraad en snelle levering

Voor mij een eerste keuze door: Gemakkelijk vinden van merk onderdelen, en eventuele alternatieven, Veel op voorraad hebben, en binnen 24 uur leveren.

Nette afhandeling retour

Ik had iets besteld dat niet paste. Netjes te woord gestaan door de klantenservice, gezocht naar een oplossing. Artikel retour gestuurd, binnen 1 dag een mail met de ontvangst en de terugbetaling. Zoals je dat het liefste ziet natuurlijk. Ze krijgen geen 10, omdat ik in de avond lang in de wachtrij stond voor de klantenservice. Als dat nog verbetert, dan gaat het perfect!

Perfect.

Heel blij dat ik jullie bedrijf heb gevonden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE